Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odhalená Danielle Lloyd: Astmatička s najkrajšími prsiami na svete!

Danielle Lloyd Zobraziť galériu (7)
Danielle Lloyd

LONDÝN – Má prsia jedna báseň! Priemerná Angličanka možno nie je žiadna krásavica, keď sa však vydarí, tak stojí naozaj za to. Stačí sa pozrieť na známu sexicu Danielle Lloyd (26) – ťažko povedať, čo má krajšie. Prsia, bruško či zadoček?

Tenučký pás, veľké plné prsia a bohatá hriva - v spodnej bielizni vyzerá na jednotku! Nežná romantička aj divoká šelma – tak sa predviedla Danielle Lloyd na fotografiách pre spoločnosť predávajúcu spodnú bielizeň. Tmavovlasá krásavica s priezračnými očami dokázala, že vie, ako pózovať takmer nahá. A niet divu – veď jej telo nemá jedinú chybičku!

„Táto spodná bielizeň je sexi, ale na úrovni. V ponuke sú rôzne štýly, takže sa hodí na každú príležitosť,“ prezradila modelka. A má pravdu! Či priehľadná čipka, jemné podväzky alebo leopardí vzor – všetko na jej tele vyzerá zvodne, ale nie vulgárne.

Málokto však vie, že čo tejto krásavici príroda dožičila do vizáže, to jej ubrala na zdraví. Od detstva trpí astmou a doktori jej dokonca tvrdili, že je neplodná. V poslednom čase však má pekná Angličanka na tvári úsmev. Ako sa ukázalo, aj ľudia v bielom plášti sa môžu mýliť – Danielle je totiž už v šiestom mesiaci tehotenstva so snúbencom, futbalistom Jamiem O'Harom. So svojimi pocitmi sa priaznivcom zverila prostredníctvom jej Twitter stránky: “Som taká šťastnáááááá…”

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu