Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Máziková si nechala napichať pery: Takto to dopadlo!

Eva Máziková pred zákrokom a po ňom Zobraziť galériu (3)
Eva Máziková pred zákrokom a po ňom

BRATISLAVA – Pre krásu všetko! Speváčka Eva Máziková (60) si na svoj výzor potrpí. Kvôli tomu, aby vyzerala mladšie, si nechala do pier napichať kyselinu hylaurónovú.

Pracuje na tom, aby z nej bola iná žena! Napriek tomu, že Eva Máziková už nepatrí k tým najmladším, stále sa usiluje vyzerať čo najlepšie. Dokazuje to aj na tanečnom parkete v šou Let´s Dance 4, kde podáva porovnateľné výkony s mladšími súperkami.

V boji s pribúdajúcim vekom a parketovými konkurentkami si dala speváčka najnovšie napichať pery kyselinou hylaurónovou. Chcela omladnúť kvôli súťaži? „Vyšlo to práve na toto obdobie,“ povedala Eva, ktorá už takýto zákrok v minulosti absolvovala. „Pery nechcem mať veľké, len troška vyplnené,“ prezradila dôvod, prečo sa preň znova rozhodla.

„Kyselina hyalurónová vydrží klientom v perách priemerne deväť mesiacov, výnimočne aj dva – tri roky,“ povedala pre topky.sk Alexandra Novotná, ktorá má speváčkino skrášlenie na svedomí.

Aj keď Eva priznala, že za vylepšenými perami netreba hľadať tanečnú súťaž, jedno je isté. Svojmu partnerovi sa chce páčiť. A nielen tomu životnému! „Som zvedavá, čo na to povie Pralinka, bude na mňa pozerať... skúmať ma,“ neodpustila si poznámku na adresu svojho tanečníka - Štefana Čermáka. Práve za ním neprehliadnuteľná speváčka utekala hneď po skončení zákroku.  

Čo sa Eviných vylepšovaní týka, zhruba pred rokom si nechala urobiť korekciu viečok. Má tiež vyhladené vrásky okolo úst. Nechajme sa prekvapiť, čo to bude nabudúce. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu