Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Vylepšený Skrúcaný: Podstúpil lekársky zákrok! Toto mu prekážalo!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (2)
Štefan Skrúcaný

BRATISLAVA – Nechal sa upraviť! Herec a moderátor Štefan Skrúcaný (49) sa nehanbí za svoj vek a ani za šediny. No i napriek tomu podstúpil pred pár dňami skrášľujúci lekársky zákrok. Čo si nechal vylepšiť? Čo mu prekážalo?

Známy humorista Štefan Skrúcaný, ktorý už o mesiac oslávi päťdesiatku, nepatrí medzi tých, ktorí by svoj vek skrývali. Práve naopak. No i napriek tom sa dal nedávno vylepšiť. Topky.sk zistili, že podstúpil lekársky kozmetický zákrok.

„Moja dlhoročná kamarátka Alena Manová, ktorá má kozmetické štúdio, mi navrhla spoluprácu. Tak sme si vzájomne pomohli. Dal som si spraviť tri vpichy do oblasti medzi nosom a perami. Nebol to však botox, ale kyselina hyalurónová. Mal som tam takú ´vrodenú´ chybičku,“ priznal nám Skrúcaný, ktorý však podotkol, že by iný kozmetický zákrok nepodstúpil.

 „Nič viac by som si nenechal urobiť. Myslím si, že chlap by sa nemal o seba prehnane starať. A vrásky sú podľa mňa prirodzené, dokonca by som povedal, že aj šarmantné. Muž by mal mať čisté nechty i topánky a dobre voňať,“ dodal herec. Takto mierne vynoveného ho s najväčšou pravdepodobnosťou uvidia televízni už v polovici marca, kedy by mal moderovať prestížnu anketu OTO 2009.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu