Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Večne nespokojná Barkolová: Mení sa ako chameleón!

Dvakrát iná Erika Barkolová Zobraziť galériu (5)
Dvakrát iná Erika Barkolová

BRATISLAVA – Žena mnohých tvárí! Všetko nasvedčuje tomu, že moderátorka Erika Barkolová (32) sa doslova vyžíva v zmenách. Na konte má zopár chirurgických zákrokov a nebráni sa ani častému experimentovaniu s vlasmi. Kedy bude so svojím výzorom konečne spokojná?!

Večne nespokojná Barkolová: Mení
Zobraziť galériu (5)

Prvá zmena: Väčšie prsia

Niekedy v priebehu roka 2005 si moderátorka prvýkrát ľahla pod chirurgický nôž. Namiesto nevýrazných jednotiek sa na jej hrudi zrazu objavili ťažko prehliadnuteľné trojky.  

Erika sa nikdy netajila tým, že si svoju postavu nechala vylepšiť. Ako hlavný dôvod uvádza to, že počas dojčenia dcér jej prsia stratili pôvodný tvar.

Takýto rapídny zákrok sa Barkolovej veru vyplatil. Z nenápadnej redaktorky spravodajstva sa stala moderátorka erotickej relácie, ktorá sa vďaka novému poprsiu odhodlala aj na nafotenie šteklivých fotografií.

 

Večne nespokojná Barkolová: Mení
Zobraziť galériu (5)

Druhá zmena: Tvár bez vrások

Koncom septembra minulého roka sa blondínka rozhodla pre vyhladenie vrások. Okolo chirurgického zákroku, pri ktorom jej do tváre vpichli botulotoxín, takisto nerobila tajnosti.   

Príčinou tejto premeny bol rapídny pokles váhy. Ten sa Erike podľa jej slov ihneď prejavil na tvári. Nebolo to nevyhnutné, ale moderátorka priznala, že kvôli pôsobeniu na televíznej obrazovke si musí dať na týchto veciach záležať.   

Ani v tomto prípade sa však nesťažovala. "Je na mne niečo iné. Som krajšia a nikto nevie, prečo," reagovala so smiechom na svoju vyhladenú tvár.  


Večne nespokojná Barkolová: Mení
Zobraziť galériu (5)

Tretia zmena: Kam sa stratili tehličky?

Veľa ľudí o moderátorke vie, že má slabosť pre fitness. Zhruba pred ôsmymi mesiacmi sa zúčastnila jednej takejto súťaže. Umiestnila sa na peknom treťom mieste. Avšak dokonale vyrysované telo a črtajúce sa "tehličky" na bruchu sú už minulosťou.

Erika za zmenou svojej postavy vidí hlavne to, že po skončení súťaže dostala alergiu na cvičenie. K tejto skutočnosti sa pridalo aj to, že bola často chorá, a tak sa cvičeniu nemohla naplno venovať.

Táto premena, podobne ako predchádzajúce, nebola na škodu. Viac ženskejšie telo vyhovuje nielen samotnej Erike, ale hlavne jej priateľovi Radovi, ktorému sa jej vyrysované telo až tak nepáčilo.

 

Večne nespokojná Barkolová: Mení
Zobraziť galériu (5)

Štvrtá zmena: Vlasy, koruna krásy

Kto vie, ako pôvodné Erikine vlasy vyzerajú?! Nikto. Pri každej možnej príležitosti sa snaží byť iná. Raz sa zjaví s vlasmi žltými ako kuriatko, inokedy si na hlavu "capne" príčesok, potom staví na jednoduchosť, až sú z toho všetci prekvapení.

Príčinou moderátorkinho experimentovania je to, že už niekoľko rokov má dlhé vlasy. Ako sama priznala, rada skúša niečo nové.

Či už sa vám páči brčkavá alebo s vyžehlenými vlasmi, je to jedno. Nabudúce Erika určite prekvapí niečím iným.  

Aké sú najnovšie trendy v účesoch? Odhaľte ich TU.

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu