Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dostala chuť na Šmajdovu riťku: Lenártová má hriešne myšlienky!

Petra uprene hľadí na Mirov zadok Zobraziť galériu (9)
Petra uprene hľadí na Mirov zadok

BRATISLAVA – Nemohla sa vynadívať! Herečka Petra Lenártová (27), ktorú si najnovšie mnohí spájajú s úlohou recepčnej zo seriálu Panelák, nedokázala spustiť zrak zo zadočku strieborného superstaristu Mira Šmajdu (21). Robí si blondínka zálusk na tohto zajačika?

Presedlala na mladších?! Nedávno usporiadala istá automobilová spoločnosť akciu venovanú výhradne ženám. Zjavil sa tam však aj Šmajda. A to z dôvodu, že sa vyváža na aute tejto firmy. Okrem toho môže tiež využívať priestory predajne luxusných vozov, v ktorých sa nachádza aj posilňovňa. A práve vo fitnescentre na neho natrafila Petra Lenártová. Tá z neho nevedela spustiť oči! 

„Asi som sa na neho zapozerala,“ priznala pre topky.sk herečka, ktorá jedným dychom vysvetlila dôvod, prečo ju pohľad na speváka tak veľmi zaujal. „To, čo tam predvádzal, vyzeralo skôr ako také vystrájanie,“ poznamenala s pobavením.

Blonďavý spevák však berie cvičenie vážne. „Pracujem na svojom zadku, snažím sa ho vylepšiť," prezradil, keď sme sa ho na to opýtali. A ako reagoval na Petru, ktorá ho uprene pozorovala? „Nevšimol som si to, ale zase celkom ju chápem," povedal so smiechom.    

Keďže je vyštudovaná herečka od rozchodu s milionárom Miroslavom Remetom stále sama, spýtali sme sa, či by mohol mať Miro nejakú šancu blondínku zaujať. „On je pre mňa veľmi mladý,“ reagovala Petra pohotovo. „Určite sa páči mnohým ženám, ale ja sa orientujem skôr na starších mužov,“ dodala na záver. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu