Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Svadba za milión: Vydaj známej Slovenky v Indii! Spôsobila rozruch, domáci v šoku

Petra Lenártová s manželom Mariánom Zobraziť galériu (14)
Petra Lenártová s manželom Mariánom

INDIA - Vydala sa v zahraničí! Petra Lenártová (32) je známa nielen z reality šou Dievča za milión, ale aj z viacerých reklám, súťaže miss a tiež z jojkárskeho Paneláku. Dnes sa však už blondínka predstavuje pod iným menom. Pred pár dňami sa totiž vydala za svojho partnera Mariána Mokoša. Svadba sa konala až v ďalekej Indii, kde sa domáci nestačili čudovať. Dôvod? Známa Slovenka sa nahodila do sexi čipkovaných bielych šiat, na čo miestni obyvatelia nie sú zvyknutí. A už vôbec nie na divokú zábavu na "podtatranský" spôsob.

A je pod čepcom! Petra Lenártová sa už niekoľko dní môže označovať za vydatú pani. Minulý týždeň totiž povedala áno svojmu dlhoročnému priateľovi Mariánovi Mokošovi. Párik sa zasnúbil v Moskve, no obrad sa konal ešte ďalej. „Vždy sme plánovali nie klasickú svadbu na Slovensku, ale niekde mimo. Môj partner, teraz už manžel, je už rok a pol pracovne v Indii. Keďže som tam bola veľakrát za ním, tak sme si povedali, že prečo nie tam,” prezradila nám plavovláska.

Petra a Marián absolvovali jednu ceremóniu na ambasáde, ďalšiu pod holým nebom. Vstupu Lenártovej do manželstva prihliadalo viac ako 30 hostí z Európy a ďalších približne 30 z Indie. „Nemali sme indickú svadbu, no ani klasickú slovenskú. Som totiž človek, ktorý je vlastne proti všetkému, čo sa z generácie na generáciu opakuje,” povedala pre topky.sk nevesta. 

Slovenské obyčaje a temperament však aj tak nezaprela. Vydávala sa totiž tradične v bielych šatách, čo sa v Indii bežne nestáva. „Spôsobili sme u domácich poriadny rozruch, na biele a navyše také sexi šaty tu naozaj nie sú zvyknutí,” dozvedeli sme sa od vyštudovanej herečky. „Zábava pokračovala do skorého rána a bola dosť divoká, čo sa im celkom páčilo, keďže také veselice u nich veľmi nebývajú. Určite budeme na ňu všetci veľmi dlho spomínať,” dodala na záver Petra Mokoš Lenártová. 

Kto je Petra Lenártová

Petra sa zviditeľnila v reality šou Dievča za milión. Neskôr moderovala telefonickú súťaž v televízii Joj. Pracovala aj ako modelka, zahrala si tiež vo viacerých reklamách. V roku 2005 sa zúčastnila Miss Universe SR, kde získala titul Miss Tip. V roku 2010 účinkovala v seriáli Panelák, kde stvárnila recepčnú na klinike.

Petra Lenártová sa vydávala v sexi šatách od slovenskej módnej návrhárky.
Zobraziť galériu (14)
Petra Lenártová sa vydávala v sexi šatách od slovenskej módnej návrhárky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu