Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Skupina Get Explode z Eurosongu bola online: Sex máme len raz do roka!

Skupina Get Explode Zobraziť galériu (3)
Skupina Get Explode

BRATISLAVA – Hudobná skupina Get Explode vznikla 1. 11. 2008 a jej členmi sú spevák Laco Kováč, ktorý hrá aj na bicie, Marián Čurko, ten má na starosti syntetizátory, a formáciu uzatvára gitarista Juraj Bača.

Marián Čurko má skončenú VŠMU, odbor filmová réžia. Je skladateľom hudby do reklám, televíznych zvučiek a relácií (napr. TV noviny Markízy, SOS, Pošta pre teba, Mafstory, Panelák, Partička, Profesionáli, Dievča za Milión, Rádio Viva, Miliónový Tanec, Ta3, atď.).

Laco Kováč na bicích hrá od piatich rokov. Vidieť ste ho mohli po boku česko-slovenskej hudobnej elity, ako napr. Kataríny Knechtovej, Petra Jandu, Janka Ledeckého, Petra Nagya, Roba Grigorova, Lavagance, Love 4 Money, Elánu či Ricky Bailey. Tiež je známy ako techno DJ pod pseudonymom Energy-X, ktorý používa dodnes.

Novým členom skupiny je gitarista Juraj Bača.

Na svojom konte majú zatiaľ jeden album, ktorý nahrali v domácom štúdiu Mariána Čurka. Je tam 13 elektronických spievaných skladieb. Hudba sa nedrží striktne jedného žánru, ale mapuje rôzne tanečné, elektropunkové aj drum&bassové štýly.

Rozhovor

11:03:27 - otázka od: Miro Zdravim , počuj Mr. Čurko neuvažoval si okrem hrania zvučiek a roznych tonov v Partičke žeby si si napriklad z Marianom Miezgom alebo Peťou zahral vnejakej scenke :)? Ak ma zodpovedni papalasi z televizora obsadia, rad si zahram, ale chcem hrat len totalnych blbcov a idiotov, a ine posahane osoby, normalnu ulohu lekara by som odmietol - hadam len pitvat by som isiel.

11:03:27 - otázka od: kika mate vala fanusikov hlavne z valala. Dufam, ze vas bude viac a viac.

11:03:27 - otázka od: jany chcel by som sa opytat Laca ake ma auto a ako sa mu hralo s P. Nagyom a ci snim este bude hrat.. Mam v garazi 4 auta - Bentli, Kadillak, Rojs rozce, Mustank, ale najcastejsie pouzivam Octavia Combi :)

11:03:27 - otázka od: Mofo Ahojte :)Tak tomu sa povie poriadny "nářez". Niečo iné a super konečne zaznelo v Eurosongu. Prajem čo najlepšie umiestnenie :) Kedy plánujete vydanie debutového albumu a vystupovanie na Slovensku ?Teším sa na skoré stretnutie na koncerte ....... fanúšik Mofo CD je hotove, ale zatial sa da stiahnut na nasej stranke a bude coskoro aj vydane...koncerty sa riesia a urcite ich bude vela...mame uz aj par za sebou,z ktorych sa strasne tesime... :)

11:03:27 - otázka od: Co hovorite na toho skriatka Kontura--da si gate pod pas a potom to vyzera ze ma 20 cm nohy. Chce byt in ale tusim sa zabudol pozriet do zrkadla...snad moda nejde aj mimo vas... my neriesime,kto ako vyzera...ale kto aky je...Inak, to asi ty mas nejaku splostenu obrazovku, Martin ma meter osemdesiat. Nastav si 16 ku 8. :))

11:03:27 - otázka od: micika MILUJEM VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aj ja teba, tato melodia nas bude stale hriat! Milujeme aj my vas!

11:03:27 - otázka od: jano Ahojte, vsimol som si, ze mate uzasny pohlad, su to sosovky?:)nosite ich iba nakoncertyci? ake sosovky?

11:08:08 - otázka od: jarmila Ste zadani? dik za odpoved hmmm. .... hej, nas svalnaty gitarista juraj ma cislo 0904...CENSORED!

11:08:43 - otázka od: Diana Vcera bola Particka uplne skvela. Chcem sa Mariana spytat, ci Dangl naozaj vie hrat na gitare. Dakujem. kedze Dano je moj zamestnavatel,tak vravim,ze VIE...

11:10:19 - otázka od: martin Kedy ste mali naposledy sex? akezeny s nasho souboznisu sa vam pacia?diky sex mame vzdy LEN na Vianoce, a to tesne po polnoci,namiesto vecneho daru.. :) Cim plnsia celebrita,tym lepsie.. :) Milujeme "VIANOCE"!

11:12:35 - otázka od: maja Ja mam otazku na pana Curka. On ucinkuje v Particke a ked tam ti herci improvizuju, ako zvlada tak rychlo na nich reagovat a pustat tam tie spravne sprievodne zvuky? A este ma zaujima, ako sa mu paci, ze je sucastou tohto predstavenia a nie iba menom v titulkoch. Za tym vsetkym je schovany 40 cellny tim na cele s technickym riaditelom L.Kovacom....! Proste tak som sa narodil, ale skuste sledovat to, ze casto sa netrafim, ale to je aspon dokaz, ze to nie je pripravene a ze ani ja neviem, co sa bude diat

11:13:59 - otázka od: martin ten Laco mi je nejaky znamy. Kde sme ta uz mohli vidiet, chlape? :) mohli ste ma vidiet v roznych projektoch za bubnami,alebo za gramcami...ked to tam hori,tak to som ja!

11:15:25 - otázka od: Emma ahojte,ako sa vam dari a kde vas uvidim? Ahoj Ema, dari sa nam celkom fajn...Najblizte nas mozte vidiet na DnB party v Matuskove pri Los Angeles (Galanta) 13.3.

11:16:46 - otázka od: micko Baci,ako sa ti paci na intakoch v mlynskej? mas tam dobrych kamaratov? :) Ja nemam ziadnych kamaratov...som sam...

11:17:12 - otázka od: stefan Zdravim, chcel by som sa opitat Mariana ci nebýva nahodou v cataji A to je kde ? V Europe ?

11:18:44 - otázka od: micika a inak, nenudite sa? :-) A ty si do ? Viem, de byvas! O 15.10 vyzdvihnem Adamka, mam ist este nieco kupit do Kafelandu?

11:19:10 - otázka od: ja-ja ahojte,ste super,mam vas rada dakujemeee :)

11:20:44 - otázka od: Jukas Ahoj...aku hudbu pocuvate? Laco-Slipknot atd... Marian-Speedy Daddies, Horkyze Slize,M-klub Juro- Pantera , Black Label Society a Petra Jurinova

11:23:51 - otázka od: spalovacmrtvol Boli ste prekvapeni z postupu v eurovizii??? A ako vidite svoje sance v dalsom kole? Nie, vsetko to bolo vopred pripravene, dokonca to nie je ani priamy prenos, tocilo sa to vo stvrtok, videli ste uz len reprizu. V tej dobe, ked to divaci pozerali a hlasovali, uz davno sme sedeli v nasom sukromnom lietadle cestou na nas ostrov. Pozdrav do pitevne!

11:24:51 - otázka od: Zuzana Ben Ahojte, baci zelam co najviac uspechov, dufam ze sa dostanete co najdalej:) Dakujeme pekne Zuzi, budeme sa snazit dat do toho co najviac

11:28:26 - otázka od: Alenka caute chlapci :))) drzim Vam palce nech Vam vsetko vychadza.......Lacko rozdavaj aj nadalej tolko energie a radosti ako doteraz ;) Dakujeme pekne, my to aj tak inak nevieme... z Lackovej energie by Galanta mohla svietit cely rok...

11:30:50 - otázka od: andrej myslite si, ze vyhrate v eurosongu? asi hej...

11:36:13 - otázka od: Alenka a este mi prezradte kto Vam spravil na Eurosongu vizaz? lebo to bolo poprdeli :))) podialal sa na tom 80-clenny tim Get Explode a navrhy boli vymyslene v Taliansku v roku 2 p.n.l.

11:41:18 - otázka od: ulbrichtova.e Ahojte, kedy Vás znova uvidíme na Wave Gothic Treffen? Boli ste úžasní! si si istaa,ze sme to boli my?...lebo si nespominame na akciu s takymto nazvom...

11:45:30 - otázka od: Inspector Clouseau Hello chalani, prajem vela energickej muziky, dufam ze vas coskoro uvidim live na koncerte.... diiiky moc....tesime sa na druhy album,na ktorom zaciname pracovat...a koncertov bude urcite vela...tesime sa! :))

11:45:30 - otázka od: kocurikova ako chcete riesit svetovy mier a zastavit globalne oteplovanie? my ked zacneme hrat,vsetko sa napravi samo...planujeme znizit pocet syntakov,cim sa znizi spotreba elektrickeho prudu...a svetovy mier?...mame mierovy song "Step to Hell"... uz len cakame na schvalenie od Vatikanu :))

11:47:35 - otázka od: Emi Laco drzime Vam vsetci palce ;-)) diiiky...ale,prave sme sa rozpadli...(Marian uz odisiel...pockaj,utekam za nim!...nevratil mi tricko)

11:52:11 - otázka od: Elyne to Juraj: ako si sa dostal k tejto skupine? videla som ta, ze hravas na mladezkach. a btw mohol by si aj ty spievat, mas uuuzasny hlas ;) spoznali sme sa na Lackovom koncerte v GA...zaujal som ho a oslovil ma... spievam aj na eurosongu vokaly a urcite budu v buducnosti skladby, kde budem spievat aj ja...

11:52:11 - otázka od: peter cAU MARIAN - KDE BY SOM SI MOHOL POZRIET TVOJ ABSLOVENTSKY FILM, BOH JE PANKAC? A KEDZE TERAZ SA VENUJES UMELECKEJ CINOSTI - NEPOTREBUJES HELFNUT S KSEFTAMI? MAM DOMACE STUDIO.. DIKK V lete chystam velky kambek filmu Boh je Pankac, uz aj kapela ma otravuje HALT! ze to chce vidiet. Mas pre mna ksefty ? :)

12:02:31 - otázka od: filip BACI IS THE KING!!! sak preto je s namiii...

12:02:31 - otázka od: anni zdravim ;) velmi ste sa mi nepacili... vasa hudba ma neoslovila, ani prezentacia vasej kapely,oblecenim a hlavne sparavanim... piesen ako taka moze byt :) a marian, niekedy si bol sympatickejsi :) dakujeme za nazor,ale...robime to len pre peniaze...vobec nas to nebavi,nepocitujeme ziadnu radost z toho,co robime a nechapeme,preco sa tak obliekame a spravame...sak to trapne! :-D A Marian prave dosahuje vrchol svojej sympatickosti!!

12:05:24 - otázka od: Matúš Ste dobrý aj v speve ale skúste to roztočiť čo vy na to? nerozumieme otazke,ale urcite budeme na sebe pracovat...v najhorsom pripade prejdeme na instrumentalky...

12:05:24 - otázka od: marian co spravite so vsetkymi tymi peniazmi, ktore zarobite ?:))) odvazime ich a odnesieme do zberu....snad za to nieco dostaneme... :)

12:11:01 - otázka od: peter na com mastrujete? ten singel v telke ynel husto.. viva la kompresore! marian a nevrav ze namas ksefty :) moja nabidka platii.. tesim na film a nech vam to hraje!! EXPLODE Potesil si nas odbornou otazkou. Masturbujeme na Avalone, T-racks, T-electronics finalizer. A diky za pochvalu zvuku. Odkedy hram v Get Explode, uz nemam ksefty. V Markize mi povedali, bud my, alebo Get Explode, tak som sa rozhodol. Inac, co si mal na ranajky?

12:14:06 - otázka od: martin Ako ste prišli na taký dobrý názov skupiny?? vymyslel to 2-clenny dievcensky tim z Presova - Kika a Tika...po vypocuti nasej hudby...a my sme sa s tym stotoznili...

12:14:19 - otázka od: matej Držím Palceeee!!!! diiik...

12:16:36 - otázka od: daska Ahojte, drzim vam prsty v Eurosongu, robite skvelu hudbu! :)nech vam to dlho vydrzi Ahoj,dakujeme pekne...sme inspirativne silno nabiti...bude to citit na druhej doske... (Marian sa uz vratil...aj s trickom...a udobril sa s Lacom,takze Get Explode pokracuje)

12:17:18 - otázka od: eszther VY VSETCI STE MI VRCHOLNE SYMPATICKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))) to nas tesi.... cmuuuuuuuk

12:17:41 - otázka od: MajoRF Chalani nic proti ale ten vykon... nula bodov. Dost ma to nemilo prekvapilo. Cakal som viac. aj my sme cakali viac....

12:18:35 - otázka od: daska Drzim prsty v Eurosongu,ste super! :) aj my tebe drzime prsty v zivote...nech sa dari...

12:18:58 - otázka od: Daska Drzim Vam prsty v Eurosongu! robite super hudbu :) sme stastni...dik

12:20:02 - otázka od: Roman hm.. aj by som vas pocuval, ale pustit si vas v aute isto naburam.. :) drzte sa, je to parada.. my uz sme rozbili 3. auto :)))....ale zijeme!....a skusil si to?

12:22:24 - otázka od: martin ako spominate na tuningovy zraz, kde vas vypiskali? bol to nas prvy koncert...a myslim,ze sa ludia dost bavili,az na tych 5 xenofobnych hip-hoperov... predsa to bola hip-hopovo ponata akcia,ale spravili sme rozruch....to je hlavne...

12:22:42 - otázka od: martin Ako ste prišli na taký dobrý názov skupiny?? uz sme odpovedali.. :)

12:24:07 - otázka od: peter takze hardware aj software mastering.. ok fajn dik, mal som parizsky salat, americke mlieko / coca / a slovenske rozky.. no ty koki!! to kolko mas syntakov?? aj nejaky kultovy anlaog sa tam najde? ja sa hrajem akurat so svojoou SH-09 :) Mam napr SCI pro one, ktory sa neda nicim napodobnit, aj Lacko ho ma najradsej, a prehovara ma, aby som ho zobral na koncerty, coho sa bojim, aby sa nerozbil.

12:25:16 - otázka od: Enufa Awojte ako sa mate??Inak pekne oci mas:-)))drzim palce... Awoj,mame sa coraz lepsie... diiky

12:25:16 - otázka od: Zuzanka lacinko,si zadany? :DDD toto som nechcel....

12:32:39 - otázka od: peter a nechcete remix? alebo dat nieco na remixovanie do placu mm? remixom sme otvoreni.... taktiez sme otvoreni REVIVAL kapelam Get Explode...napr. " Daj Vybuch"

12:32:39 - otázka od: Babari pribrat Juraja Bacu do kapely bol ten najlepsi napad. Drzim Vam palce chalani ... A tesim sa na nejaky koncert v BA :-) ostatni clenovia kapely uvazuju o vymene gitaristu za huslistu... ale Juraj ma najatletickejsiu postavu,tak si ho zatial nechame.... Jurko je naas,jasneee!! :)

12:32:58 - otázka od: JA LACO na HRAD!!!!!!!!!! Konecne spravna volba...

12:39:07 - otázka od: Zuzanka paci sa vam song Horehronie? :D este sme to nepoculi...je to slovensky song? aj tak asi vyhrame my.. :))))

12:39:07 - otázka od: Sussan ahojte, da sa niekde najst text skladby Blue sun co spievate na eurosongu? a drzim palce Neda sa,lebo v pisanej podobe neexistuje...ale coskoro bude zaveseny na stranke aj spolu s dalsimi skladbami... Zatial si ale na nasej stranke mozete stiahnut vsetky nase skladby... http://getexplode.com/songs

12:44:21 - otázka od: Enufa A dnes co mate este v plane robit??:-) ideme tocit nejake zabery do noveho klipu...

12:44:21 - otázka od: Zuzanka kedy budete mat koncert niekde blizko nitry? :D toto som nechcel... haha o vsetkych koncertoch sa dozviete na nasich strankach... najblizsie v Matuskove 13.3.

12:50:30 - otázka od: Sussan dik za link, ja len neviem rozlustit co spievas v tom refrene. Je to vobec po anglicky??? :o)) 99 is party room, come inside enjoy it. Can you see the colors boom. Everything´s up to you...

12:50:30 - otázka od: Enufa A bude ten klip aj potom na youtube?? asi hej.... :)

12:55:33 - otázka od: Enufa A skade ste??Mate aj nejaku stranku hm?? zo Slovenska... :) www.getexplode.com

12:55:33 - otázka od: Roman Co planujete po eurovizii? koncertovat a tvorit... vratit sa k normalnemu zivotu.. :)

12:55:33 - otázka od: GET EXPLODE Hallo leute! DAKUJEME VSETKYM ZA OTAZKY...MAJTE SA PEKNE? TESIME SA NA KONCERTY...BUDE ZURKA! :)) ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooj bratiaa a sestryyyyyy!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu