Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vierka Ayisi bola online: Dostala ponuku na sobáš!

Vierka Ayisi. Zobraziť galériu (6)
Vierka Ayisi.

BRATISLAVA – Vierka Ayisi má 20 rokov. Od malička bola súčasťou otcovej skupiny Fredy´s dance group. Tentoraz chce spevom zabojovať v slovenskom Eurosongu.

Vierka chodila na hodiny spevu, písala aj texty piesní a od detstva imitovala známe speváčky. Keď sa na Slovensku rozšírila tanečná horúčka, išla s prúdom v otcovej tanečnej skupine.

Spev však nikdy nepotlačila do úzadia, len sa mu venovala v súkromí. „Stať sa speváčkou a tanečnicou bolo od malička mojím snom, sú to roky driny a mam pred sebou ešte dlhú cestu,“ uvedomuje si Vierka.

V rámci hudby sa jej toho páči veľa, napríklad r‘n‘b a soul, hip hop, reggae, dancehall, house, latino hudba, brazílska a africká hudba a aj rockové pesničky. Jej vlastný štýl je zmesou r‘n’b, hip hopu a popu. Texty píše najmä o rôznych situáciách vo vzťahoch, o láske alebo sklamaní, ale robí texty aj o party alebo o tanci.

Na Eurovision Song Contest 2010 vystúpi Vierka s piesňou Je čas sa zabávať. „Má chytľavý tanečný podklad, je veľmi melodická a text je orientovaný na zábavu, uvoľnenie sa a určitým spôsobom vyzýva ľudí k tancu,“ charakterizovala ju mladá speváčka. Chcete vedieť viac? Pýtajte sa už v utorok o 13.30.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!

Rozhovor

13:27:52 - otázka od: Helena Ja nemám otázku,ale ti prajem zo srdca aby si postúpila až do Osla Dakujem velmi pekne za podporu.Cenim si to

13:29:10 - otázka od: Lenka Ahoj Vierka, ktora skladba sa ti paci spomedzi ostatnych sutaznych piesni Eurosongu? (samozrejme, okrem tej tvojej:))Pekny den prajem Ahoj,celkom pozitivne na mna posobi skladba Marcela Berkyho a Lucii Olesovej..:)

13:29:21 - otázka od: michal ahoj Vierka, vezmes si ma ? :)))))) :)

13:29:53 - otázka od: Baška Ahoj Vierka, si veľmi sympatické mlade žieňa a určite si ťa na Eurosongu rada pozriem. Držím palce :) Dakujem Ti pekne,tesi ma tvoja priazen..:)

13:31:28 - otázka od: barbora oblubeny parfem ? Drzim palce a verim, ze to dotiahnes daleko, lebo to co robis, robis velmi dobre :) Chanel...Dakujem pekne za povzbudzujuce slova..:)

13:31:51 - otázka od: astrolog v akom si sa narodila znamení? Som Byk

13:33:39 - otázka od: Ivan Ahoj Vierka, veľmi ti držím palce v Eurosongu. Tento rok je ten výber dosť nuda a práve ty máš veľmi dobrú pesničku, poznám ju už dlhšie. Máš môj hlas. Teším sa na tvoje vystúpenie. Dakujem.Som stastna ked sa moja hudba paci a dakujem vopred za kazdy hlas a podporu.

13:39:41 - otázka od: lujza myslis ze ti v dosiahnuti tvojho cielu pomohol,medialne znami otec?:o) Od detstva som vdaka svojmu ocinovi bola obkolesena tancom a spevom,vystupeniami a celym tym procesom co sa vystupovania tyka.Moji rodicia boli a su velmi hudobne a pohybovo zalozeni ..Myslim si ze cely ten vplyv mi pomaha dosiahnut moj ciel,ale samozrejme je to drina a tvrda praca..kazdodenne treningy a robota..Meno mojho ocina je samozrejme urcitym sposobom plus,ale casto aj minus...Ocino sa za mna nepostavi na podium,ani nezatancuje,ani nezaspieva ,som to ja a musim to robit co najlepsie,aby som uspela.Samozrejme ocino,v podstate obidvaja rodicia,ma velmi podporuju a veria m i:)

13:41:23 - otázka od: Pipo Máš radšej tenisky a ponožky alebo plážové žapky a bosé nohy? haha..plazove zabky:)

13:41:43 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná Dakujem:)

13:50:06 - otázka od: Peto Drzim palce a zaujima ma tvoj nazor na to, ze vzdy sme vyberali poeticku piesen so slov.textom--neuspela Palondreova,Hasprovej a ani Pocsiskovo-Mikulcikova,sice krasne piesne,ale slov.text a lyrika, uz by sme mali pochopit ze ide o show a ze sa narodne poroty nebudu ucit slovensky--nechapem preco sa pisi niekto vybornym textom,cesi nebudu hlasovat, tak v Oslo mu nikto nebude rozumiet.Uz by sa mal niekto nad tym zamysliet,ze uz by bola na case zmena,lebo zatial sme cestu nenasli...co myslis? Myslim si,ze hudobny podklad je takisto dolezity ako samotny text.Co sa tyka slov.textu,u nas na Slovensku sa presadza hlavne to.Casto su texty v angl.jazyku potlacane.Ja si myslim, ze na ludi vplyva melodia a hudba skor ako text..Ked ide o Oslo..kazdy clovek ma iny nazor a ma rad nieco ine.Niektori ludia nepotrebuju rozumiet textu,staci im chytlava piesen..Niektori ludia zavrhuju hudbu,ktorej text je v inom jazyku a nerozumeju mu...Ale mas pravdu,niekedy si myslim,ze by sa mali umelci viac snazit upgradovat aj hudbu,nielen text...

13:52:51 - otázka od: Paloma Ahoj čo očakávaš od Eurovízie? Neocakavam nic..Chcem spravit co najlepsie vystupenie ake mozem.Urobit co najpozitivnejsi dojem na siroku verejnost..A ak nahodou postupim dalej,budem sa tesit,ze moja tvrda praca mala vysledok.

13:53:32 - otázka od: Zuzana Ahoj Vierka vieš že sa podobáš na Beyonce Knowles z Destiny Child? Oh,dakujem velmi pekne.To je velmi mily kompliment:)

13:54:54 - otázka od: Karci22211 Akú máš rada hudbu? Mam rada hudbu vseobecne.Milujem hudbu..rnb,hip hop,pop,house,reggae,latino...aj niektore rockove piesne

13:55:24 - otázka od: Roman Štadler Plánuješ aj preraziť v herectve? Ak by prisla prilezitost,mozno by som do toho isla..

13:56:37 - otázka od: Lucia Ahoj Vierka ! Som tvojou velkou obdivovatelkou :)Tá tvoja pesnička má strašne chytľavý podklad....je super :) dúfam že sa prebojuješ do finále :) Ahoj:)Dakujem pekne si mila..Som rada ze sa ti piesen paci.Pekny den

13:58:40 - otázka od: Otec Stanislav Plány do budúcnosti? Chcem sa urcite venovat vystupovaniu,spevu,tancu a svojej hudbe.Chcem sa zlepsovat a posuvat svoje hranice..

14:00:22 - otázka od: Werka čawkyyy....ako sa najradšej obliekaš ? Najradsej mam letne volne saty a plazove topanky:)..Ale samozrejme mam rada aj eleganciu,vysoke topanky..a aj tenisky a teplaky na trening:)

14:00:40 - otázka od: paťo ahoj xD kks...ked som pustil tu tvoju pesnicku ja som z nej neomhol...si strasne atraktivna prajem ti len to najlepsie xD Dakujem krasne:)

14:01:18 - otázka od: Carrie Ahooooj 8) Chcela by som sa ťa spýtať na akú strednú školu si chodila ??? Ahoj:)Chodila som na Hotelovu akademiu HaGMa

14:02:15 - otázka od: Luci :) Ahoooj :)Ako si trávila doposiaľ tento deň ? Moj den je zatial velmi vitalny..Je celkom slnecno a z toho mam dobru naladu:)

14:04:16 - otázka od: Ado Ahoj Vierka, co hovoris na Lady Gaga??? Si super a good luck... Ahoj:)Lady Gaga je podla mna genius,velmi talentovana a INA..Dakujem:)

14:04:16 - otázka od: Red Eagle Viera ja len o jedno ta chcem poprosit :))) Precitaj si aj diskusiu k tvojmu online rozhovoru :)) Mozno neskor

14:04:43 - otázka od: onduline :) Ahoj Vierocka, veľmi Ti držíme aj s Karinkou palce....cmuuuk :) Dakujem pekne moje zlate,pozdravujeme Vas:)

14:05:18 - otázka od: Majka Ahoj Vierka. Máš veľmi pekné vlasi, sú to Tvoje prirodzené, alebo máš trvalú? Ahoj,dakujem..su prirodzene:)

14:06:21 - otázka od: kocur Ahoj zabka, vsetci ti velmi drzime palce a verime ze Oslo bude tvoje :) Ahojte:)Dakujem velmi pekne:)..

14:07:20 - otázka od: Michaela Vierka, pocula som ta spievat prvy krat v STV a som milo prekvapena. Drzim palce a poslem sms. Dakujem pekne za podporu:)

14:10:48 - otázka od: Ado Cau Vee, si super pisal som ti aj na myspace, uz som v tvojich priateloch, to som rad, lebo tvoja tanecna velmi chytlava hudba sa mi paci, dufam, ze pojdes do Osla. BUdes mat aj nejake cd??? Dakujem pekne:) Budem sa snazit co najlesie uspiet..Cd planujem,ale az trochu neskor.Zatial sa venujem nahravaniu singlov,s ktorymi vystupujem.

14:11:58 - otázka od: giggs ahoj Vierka,chcem sa ta opytt aky mas nazor na nas homosexualov.dakujem.Aj moj partner a snubenec ObcanSVK ta pozdravuje a zela ti krasny den. Prajem krasny den:)

14:13:16 - otázka od: Ulbrichtova ahoj vierka.aky mas vztah k obeznym ludom.ja trpim obezitou ale myslim ze som pekna ahoj. Kazdi sme aki sme..kazdi sme krasni,taki aki sme..:)

14:13:16 - otázka od: Lucia tvoja pesnicka schova vsetkych folkloristov, co si myslia, ze ludovky este niekoho zaujimaju ;). "Je cas sa zabavat" je fresh, moderna a dufam, ze to live poriadne roztocis :)! Drzim palce a mas moju podporu Dakujem pekne.

14:15:16 - otázka od: ...Tomáš ...este že je to naše Slovensko také malé...že Myslim,ze Slovensko je fain...

14:17:46 - otázka od: Roman Ahoj Vierka, mám otázku či sa Ti nezdá , že je okolo Eurosongu už veľa afér a nedorozumení a tým stráca "däležitosť" pre slovákov? Ináč držím palce a želám najvyššie priečky. Media robia svoje.Bola by som rada keby ludia sledovali show,podporovali svojich oblubenych interpretov a pripisovali menej dolezitosti aferam,skandalom,klebetam a nezmyselnostiam....dakujem pekne za priazen:)

14:20:44 - otázka od: Klara No celkom pekna pesnicka, len by si mala popracovat na angline. Piesen je v Slovencine..but if u have a problem understanding it,I have the same song in english version.U can find that one more interesting.See it at www.myspace.com/vierkaayisi...:)

14:21:19 - otázka od: ...Tomáš ...si zlatá hlas máš u mňa isty ..a vieš ty čo aj dva :)) Dakujem:)...pekny den

14:22:11 - otázka od: Jozko Ahoj, Vierka, cim si chcela bytk, "ked vyrasties" ? Uz si pomalicky plnim svoj sen ..:)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu