Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ľahkovážna Kristína: Nebezpečná choreografia!

Kristína pri nácviku choreografie. Zobraziť galériu (5)
Kristína pri nácviku choreografie.

BRATISLAVA – Nešetrí nikoho! Speváčka Kristína Peláková (22) sa už dnes večer predstaví v hudobnej šou Eurosong 2010. Ako sme sa dozvedeli, okrem spevu sa rozhodla predviesť aj netradičné tanečné vystúpenie, pri ktorom sa aj profesionáli poriadne zapotia.

Podľa našich informácií si na dnešnom eurovíznom vystúpení dáva mladá speváčka poriadne záležať. Tanečná zostava, ktorá bude sprevádzať jej súťažnú skladbu Keď sa slnko skloní na Horehroní, je vraj taká náročná, že s ňou majú problém aj profesionáli. 

Keďže Kristína spieva o Horehroní, do choreografie boli zapojené aj prvky tanca a typické nástroje pre tento kraj," prezradil choreograf Jaro Moravčík.  Ako vidno na našich fotografiách, tanečníci počas priameho prenosu prekvapia netradičným vystúpením, ktoré je plné akrobatických kúskov.

 

Speváčku Kristínu dokonca zdvihnú do vzduchu a budú ju nosiť na rukách, čo môže byť dosť nebezpečné. Dokonca sme zistili, že jeden z tanečníkov nemá celkom v poriadku koleno. Snáď staré zranenia a tréma nezohrajú počas dnešného večera u žiadneho z tanečníkov rolu a všetko dopadne tak, ako má.   

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu