Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Martin Konrád: V Eurosongu uspel vďaka SuperStar!

Martin Konrád Zobraziť galériu (7)
Martin Konrád

BRATISLAVA – Prebojoval sa do semifinále! Martin Konrád (17) v treťom štvrťfinále Eurosongu „vyfúkol“ postup skupine Hudba z Marsu. Ako sám pripúšťa, pod tento úspech sa podpísala najmä jeho účasť v tretej sérii Slovensko hľadá SuperStar.

SuperStar ho vytiahla hore! Martin Konrád bol počas trvania spomínanej speváckej šou obľúbencom hlavne mladého ženského publika. A to mu zrejme pomáha aj v aktuálnom Eurosongu. Jeho baladická pieseň Ja viem totiž získala v piatok o 1,5% hlasov viac, než veselý Final Song kapely Hudba z Marsu. 

Ako samotný Konrád pripúšťa, za postup do semifinále vďačí aj superstarovskej nálepke. „Základňa zo SuperStar je tu stále,“ priznal, pričom nezabudol dodať, že mu spojitosť s treťou sériou speváckej šou neprekáža. „Je to taká naša mamička, ktorá nás porodila na scénu,“ zafilozofoval si.   

Zaspávať na vavrínoch však Martin nemieni a uvedomuje si, že na sebe musí stále pracovať. „Treba pre fanúšikov robiť nové piesne, aby sme boli znova na obraze,“ povedal nám. Dúfajme, že jeho mladé fanynky naozaj počúvajú Martinove texty a priazeň mu neprejavujú len zo superstarovskej zotrvačnosti.

 

Sledujte TopkyTV: Martin Konrád o svojom postupe v Eurosongu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu