Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Elton John pomáha Eminemovi bojovať so závislosťou

Elton John a Eminem
Elton John a Eminem (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský hudobník Elton John uviedol v sobotu pre BBC Radio, že už viac ako rok pomáha americkému raperovi Eminemovi bojovať so závislosťou na liekoch proti nespavosti. Podľa jeho slov bojuje svetoznámy hip-hoper so závislosťou úspešne.

Elton John v BBC Radio povedal, že je rád, keď môže pomôcť závislému človeku, pretože on sám má so závislosťou skúsenosti a vie akí arogantní a neprístupní sú títo ľudia. Eminem mal v minulosti popri liekoch problémy aj s alkoholom a tvrdými drogami.

Tridsaťsedemročný Eminem, vlastným menom Marshall Bruce Mathers III, je neprehliadnuteľnou postavou svetovej hudobnej, nielen hip-hopovej scény. Jeho ostatné štyri štúdiové albumy dosiahli No. 1 v USA i vo Veľkej Británii. Popri ich vydávaní v rokoch 2000 - 2009 si zahral vo filme 8. míľa (2002). Za jeho herecký výkon ho chválili kritici na celom svete a Akadémia filmových umení a vied ho za skladbu Lose Yourself ocenila soškou Oscara. Eminem má na svojom konte aj deväť cien Grammy a desaťkrát získal MTV Europe Music Awards. Magazín The Rolling Stone ho v roku 2004 zaradil na 82. miesto v rebríčku Nesmrteľných hudobníkov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu