Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Štíhle krivky vs. plnšie tvary: Ktorá z modeliek je viac sexi?!

Superštíhla Jacquelyn Jablonski v súboji s objemnejšou Crystal Renn Zobraziť galériu (9)
Superštíhla Jacquelyn Jablonski v súboji s objemnejšou Crystal Renn

NEW YORK - Na veľkosti záleží! No nie až tak veľmi v prípade americkej modelky Crystal Renn (23), ktorá je vo svojej brandži známa vďaka väčšim mieram v ženských partiách. Navyše však nemá len zopár centimetrov, ale aj poriadnu dávku odvahy - do odvekého súboja módy, sexepílu a dámskych tvarov vyzvala superštíhlu Jacquelyn Jablonski!

Rovnaká výška, to isté značkové oblečenie, no úplne iný výsledok! Crystal a Jacquelyn pózujú bok po boku v najnovšom vydaní magazínu V, aby sa pokúsili vyriešiť súčasnú dilemu módneho sveta - nie je už na čase, aby sa na móle popri vyschnutých vešiakoch na šaty začali premávať aj ozajstné ženy?!

Obidve dievčatá majú 175 centimetrov a dlhé hnedé vlasy, no tu sa ich podobnosť končí. Oblá Crystal totiž nosí konfekčnú veľkosť 16, čo v našich končinách znamená číslo 44. Oproti tomu, jej štíhlejšia kolegyňa, ktorá už v 17 rokoch predvádzala džínsy Calvina Kleina, nosí podľa svojho profilu dostupného na internete outfity veľkosti 32-34.

Štíhle krivky vs. plnšie
Zobraziť galériu (9)
Štíhle krivky vs. plnšie
Zobraziť galériu (9)

Ktovie, či takéto zábery, ktoré má na svedomí fotograf Terry Richardson, zasejú do svedomia svetoznámych módnych návrhárov aspoň malé zrnko pochybností o obsadzovaní len vychudnutých manekýnok. Do seba by si mali vstúpiť predovšetkým takí experti ako Versace, duo Dolce & Gabbana, či Ralph Lauren opradený škandálmi. Ten sa totiž neštíti svoje chudé modelky vyretušovať k priam abnormálnej štíhlosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu