Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Martin Chodúr priznáva: Na Šmajdu nemám!

Martin Chodúr a Miro Šmajda Zobraziť galériu (9)
Martin Chodúr a Miro Šmajda

BRATISLAVA – Nie je dokonalý! Favorit Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr (20) nám prezradil, že nedokáže zaspievať všetko. A už vôbec by si netrúfol na nedávny výkon Mira Šmajdu (21).

Martin Chodúr sa v poslednom kole predviedol v balade od kapely R. E. M. a tiež v skladbe od speváka Lennyho Kravitza, pri ktorej si trošku rockovejšie „zahulákal“. „Pri tej prvej piesni som si povedal, že to musí byť technicky dokonalé a pri druhej, že to zarevem, ako to príde,“ zveril sa nám favorizovaný spevák. No aj napriek tomu, že jeho heslom pri Kravitzovi bolo „řvi, řvi, řvi“, často by si to nemohol dovoliť. „Je to menej príjemné na krk,“ povedal nám. A preto by si už vôbec netrúfol na takú rockerinu, akú predviedol Miro Šmajda v piesni Welcome to the jungle od skupiny Guns ´n´ roses.

„To by som nezaspieval asi nikdy, potom by som asi pol roka nerozprával. Ja neviem, to by som asi nedal,“ zložil takto poklonu svojmu kolegovi. Práve vďaka Guns ’n‘ roses sa Mirovi podarilo prevalcovať aj Martina.

Zo začiatku šou bol Košičan akýmsi outsiderom a porotca Paľo Habera si nikdy neodpustil poznámky, ktorými Mira zhadzoval. Naposledy však všetkým vytrel zrak. Nechajme sa prekvapiť, či sa to zopakuje aj v dnešnom kole s filmovými a muzikálovými hitmi.

Sledujte TopkyTV: Martin Chodúr by nikdy nezaspieval taký rock ako Miro Šmajda.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu