Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šmajda: Najprv prepadák, potom ošiaľ!

Miro Šmajda včera predviedol najlepšiu šou. Zobraziť galériu (5)
Miro Šmajda včera predviedol najlepšiu šou.

BRATISLAVA – Jeho včerajšie výkony nemožno porovnať! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Miro Šmajda (20) počas nedeľňajšieho kola na úvod totálne pohorel. Spevácku česť sa mu však nakoniec podarilo zachrániť.

Šieste finálové kolo sa nieslo v znamení hitov hudobnej stanice MTV. Každý z finalistov odspieval dve skladby. Miro Šmajda mal ako prvú pripravenú pieseň od Justina Timberlakea s názvom Cry me a river. V tejto skladbe sa však absolútne nenašiel. Pohorel na plnej čiare a porota ho zniesla pod čiernu zem. Dokonca aj sám Miro pred štvoricou odborníkov priznal, že predviedol hrozný výkon. „Bolo to zlé,“ skonštatoval smutne.

Našťastie mal na včerajší večer ešte pripravenú skladbu od skupiny Guns ´n´ roses. A tou si všetko vyžehlil. Do piesne Welcome to the jungle sa úplne vcítil a predviedol strhujúcu rockerskú šou. Dokonca sa hodil do davu rozvášnených fanúšikov, ktorí ho na rukách preniesli z jednej časti pódia na druhé. Za svoj strhujúci výkon si vyslúžil niekoľkominútový „standing ovation“. Diváci dokonca nechceli pustiť Daru Rolins k slovu. Kvôli nekončiacemu potlesku a silnému kriku nemohla zhodnotiť jeho výkon.

Po včerajšku to vyzerá s Mirom tak, že by mohol „prežiť“ dnešné vyraďovanie. Nechajme sa však prekvapiť, ako to dopadne. Jedno je však už teraz isté. Budúci týždeň uvidíme v Česko Slovenskej SuperStar iba štyroch finalistov. Kto podľa vás dnes vypadne? Zahlasujte v našej ankete!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu