Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Šmajdovo prerieknutie: Spievame na playback!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (6)
Miro Šmajda

BRATISLAVA – Priznal, že je to iba naoko! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Miroslav Šmajda (20) pre topky.sk prezradil, že v speváckej šou nespievajú naživo.

Finalisti šou iba otvárajú ústa naprázdno. Reč je o spoločnej pesničke Príbeh nekončí, ktorú vytvoril pre dvanástich spevákov  Česko Slovenskej SuperStar porotca a spevák Paľo Habera.

To, že hymnu spievajú finalisti na playback, topkám potvrdil Miro Šmajda. „Niekedy stačí iba tak otvárať ústa, keď človek spieva na playback. Ja v tom nevidím nejaký rozdiel. Aj tak sa musí človek rozdať divákom a presvedčiť ich o tom, že je to úprimné a že to vystúpenie je skutočné,“ priznal spevák, ktorý paradoxne v spoločnej superstarovskej piesni ako jediný nemá sólo.

V súvislosti s tým nás zaujímalo, čo hovorí na to, že mu v nej Habera nedal žiadny samostatný priestor, keďže ostatní ho majú. „Čo sa týka spoločnej pesničky, ja to naozaj nepotrebujem riešiť. Nepotrebujem riešiť Paľa, prečo mi to nedal a jemu robiť zle. Ja som s tým zmierený a naozaj ma to netrápi,“ dodal Šmajda, ktorý sa napriek Haberovým neustálym pripomienkam na jeho osobu prebojoval medzi päticu najlepších spevákov šou.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Mirom Šmajdom



smajda


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu