Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Favorizovaný Chodúr s gitarou: Podraz alebo výhoda?!

Martin Chodúr Zobraziť galériu (9)
Martin Chodúr

BRATISLAVA – Chceli ho v Česko Slovenskej SuperStar opäť zvýhodniť? Martin Chodúr (20) v nedeľu spieval ako druhý v poradí, no keď začalo ďalšie kolo piesní, produkcia ho zaradila až medzi posledných účinkujúcich. Navyše ako jediný sa ešte aj sprevádzal na gitare. Podľa poroty mu to však skôr uškodilo.

Zmenili poradie! Martin Chodúr vystúpil v nedeľu s piesňou od R. E. M. hneď po začínajúcej Dominike Starej, no Lennyho Kravitza už spieval až ako štvrtý v poradí. Prečo? „To ja vôbec neviem, to rieši niekto z produkcie, aby mali dobrú šou,“ povedal nám Martin, čím jemne naznačil, že jeho spev by zrejme mal patriť k zlatému klincu superstarovských večerov.

Dokonca ako jediný finalista dostal Martin možnosť predviesť sa aj hrou na hudobný nástroj. „To za mnou prišiel režisér, či niekto z produkcie, pretože tam bola na začiatku piesne taká diera, tak ich napadlo, že by som tam mohol niečo zahrať na gitare,“ vysvetľoval topkám Chodúr.

V konečnom dôsledku mu však tým mohli tvorcovia šou poriadne ublížiť. Martin síce hru na gitare ovláda, no tentoraz sa o tomto bode svojho vystúpenia dozvedel naozaj na poslednú chvíľu. „Ono to vzniklo dosť neskoro, po prvý raz som to skúšal v nedeľu o jednej a riešili sme hlavne techniku, ako to urobiť, kam tú gitaru zapojiť,“ prezradil nám.

A pri hodnotení poroty si musel mladý spevák naozaj vypočuť slová kritiky. „Mal si sa vykašľať na gitaru, ničomu to nepomohlo,“ adresoval Chodúrovi tvrdé slová Ondřej Hejma. Tvorcovia šou by si teda mali dať pozor, aby nakoniec svojimi nápadmi Martinovi viac neuškodili, ako pomohli.

 

Sledujte TopkyTV: Martin Chodúr o MTV kole a svojej hre na gitaru.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu