Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nadržaná Rihanna: Kto chce so mnou sex?

Rihanna Zobraziť galériu (7)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Celibát ju už nebaví! Známa speváčka z Barbadosu sa mužom vyhýbala dlhé mesiace. Dnes je však Rihanna (21) pripravená opäť si užívať! Kto ako prvý zareaguje na túto výzvu a dostane sa do jej teplej postele?

Rihanna sa konečne spamätala z nepríjemného rozchodu s násilníckym spevákom Chrisom Brownom a je pripravená na ďalšieho muža! A aby o tom vedel naozaj každý, nehanbila sa to vyhlásiť priamo pred médiami. Na otázku „Čo by si chcela na Vianoce?“ odpovedala: „Nejaké skvelé jedlo a nejaký skvelý sex.“

Sama však priznala, že s tým sexom to asi nebude „len tak“: „Nechcem až tak veľa, však? S tým sexom to môže byť trocha problematické, ale moja mama mi určite príde navariť nejaké jedlo.“ Aspoň splnenie jedného želania má teda sexi speváčka isté – a ktovie, možno sa jej Santa Claus postará aj o naplnenie toho druhého.

Čokoládová kráska bude túto nedeľu vystupovať pred porotou v show X Factor. Nie každá hviezda by sa na to dala nahovoriť, Rihanna však nezaváhala: „Šou je obrovská a pozerá ju mnoho mojich fanúšikou. Keď zavolali s ponukou, nemohli sme im povedať nie.“ Jej vystúpenie bude zároveň dobrým promom pre najnovší album, ktorý vyšiel len v pondelok a má názov Rated R.

Rihanna - Russian Roulette



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu