Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bruno Ciberej: Za minútu zhrabne takmer 2 500 korún!

Bruno Ciberej Zobraziť galériu (2)
Bruno Ciberej

BRATISLAVA - Nabalí sa! Moderátor Braňo Bruno Ciberej (31) bude od prvého novembra na televízii Joj hľadať neznámych a úspešných ľudí vo vlastnej relácii! A celkom slušne si vďaka tomuto novému kšeftu zarobí!

Už o pár dní štartuje na Jojke nová relácia s názvom Exklusiv, ktorá má podtitul Noviny úspešných s Brunom. V nej sa dozviete o úspešných a možno aj bohatých neznámych Slovákoch, ktorí v živote niečo dokázali.

Topky.sk oslovili moderátora novej šou a zisťovali, či si on sám o sebe myslí, že je úspešný. „Neviem, či sa ja môžem takto porovnávať. Ale ak to mám brať podľa toho, či človek robí to, čo ho baví, a dokáže sa z toho aj slušne uživiť, tak potom z tohto pohľadu som úspešný,“ priznal otvorene Bruno, ktorý tvrdil, že človek by sa mal stretnúť aj s neúspechom, aby zistil, čo je úspech.

Zaujímalo nás aj to, či úspešných ľudí posudzuje podľa financií. „Podľa mňa sú dva typy úspešných ľudí. Tí, ktorí sú aj finančne ohodnotení a tí, čo sú vo svojom obore úspešní, ale žiaľ nie sú tak zaplatení,“ dodal Ciberej, ktorý v tomto prípade jednoznačne patrí k tej prvej skupine. Podľa našich informácii totiž zhrabne za túto reláciu nemalé peniaze. Jeho honorár vraj dosahuje výšku 1500 € za jednu časť. Tá trvá 20 minút, čo pri prepočítaní predstavuje zhruba 75 eur (cca 2 500 slovenských korún) na minútu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu