Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Takto vyparádili našich SuperStaristov: Balogovú nespoznáte!

Thomas Puskailer, Nikoleta Balogová a Miro Šmajda. Zobraziť galériu (13)
Thomas Puskailer, Nikoleta Balogová a Miro Šmajda.

BRATISLAVA – Na rad prišli Slováci! Ako sme už na topkách informovali, českí finalisti medzinárodnej SuperStar podstúpili včera zmenu imidžu. Dnes boli na rade tí slovenskí. Komu to podľa vás sekne najviac? Hlasujte v ankete na konci článku.

Pozrite si fotografie v našej GALÉRII!

Aj dnes sa zverili účastníci Česko Slovenskej SuperStar do rúk odborníkov. Po včerajšku prišli na rad slovenskí speváci a speváčky. V kaderníctve bratislavského obchodného centra si ich vzali do parády vlasoví odborníci a pred prvým finálovým kolom im na hlavách vyčarovali nové účesy. V prípade niektorých je zmena nepatrná, no iných by ste nespoznali.

S identifikáciou by rozhodne nastal problém v prípade Nikolety Balogovej. Jej vlasy totiž nabrali nový farebný nádych a zmizli kučery, ktoré jej vyžehlili. Paulíne Ištvancovej zosilnili tmavú a Dominike Starej zasa pridali svetlú farbu.

V prípade chlapcov možno hovoriť o menej radikálnych zásahoch. Tým iba vlasy skrátili a nechali pôvodné typy účesov, aké si pamätáme z televíznej obrazovky. Dokonca si mohol vydýchnuť aj Miro Šmajda, ktorému kaderníci nechali povestné "háro" á la Claudia Schiffer takmer nepoškvrnené. Iba mu ho vyčesali doprava.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu