Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zábery, ktoré ste nemali vidieť: Za toto sa Lacko hanbí!

Marek Lacko sa v Slovensko hľadá Superstar dostal do Hviezdnej Roty. Zobraziť galériu (5)
Marek Lacko sa v Slovensko hľadá Superstar dostal do Hviezdnej Roty.

BRATISLAVA - To je gól! Vypadnutý superstarista Marek Lacko (23), ktorého Paľo Habera (47) poslal v roku 2004 do Hviezdnej Roty, sa v Česko Slovenskej SuperStar dostal až pred brány finále. Pozrite si zábery, za ktoré sa Košičan s odstupom času hanbí.

Ako sme už na topkách včera informovali, Marek Lacko skúšal šťastie v speváckej šou už v roku 2004. Vtedy však porotu v zložení Paľo Habera, Laco Lučenič, Lenka Slaná a Julo Viršík svojim výkonom neohúril. Práve naopak. Pred odborníkov sa postavil s papierom, na ktorom mal napísaný text vlastnej tvorby. Ten rapoval tak hrozne, až si vyslúžil "čestné" miesto v Hviezdnej Rote.

Marek Lacko sa však k tejto nelichotivej skúsenosti nepriznal počas celého svojho účinkovania v Česko Slovenskej SuperStar. Jediné, čo mimo iného v súvislosti so svojím účinkovaním v prvej sérii spomenul, bolo, že sa nedostal ani do prvého kola. „Hviezdna Rota vtedy nebola taká, aké sú teraz. Do zostrihu použili iba časť, v ktorej som rapoval narýchlo napísaný text. Hoci som aj spieval, to sa na obrazovke neobjavilo,“ obhajoval sa včera Lacko, keď sme sa ho spýtali, prečo informáciu celý čas tajil. 

Sledujte TOPKY TV: Marek Lacko z Česko Slovenskej SuperStar skúšal šťastie v roku 2004 v Slovensko hľadá SuperStar. Čo o sebe vtedy povedal a ako jeho výkon zhodnotili porotcovia?

 

 Sledujte TopkyTV: Marek Lacko vo Hviezdnej rote 1. série SuperStar 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu