Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Českí superstaristi: Takto nás dali do laty!

Superstaristi po zmene imidžu. Zobraziť galériu (18)
Superstaristi po zmene imidžu.

BRATISLAVA - Vylepšení! Finalisti Česko Slovenskej SuperStar dnes podstúpili zmenu imidžu. Tvorcovia relácie totiž vedia, že iba pekne spievať nestačí. Preto zverili začínajúce talenty do rúk vlasových odborníkov. Komu to z českej strany účastníkov podľa vás sekne najviac? Hlasujte v ankete na konci článku.

Pozrite si zábery zo strihania finalistov v našej GALÉRII!

 

 

Na niektorých to je vidno viac, na iných menej. Krátke vlasy chlapcov skrátili, dievčatá majú nové melíry. I keď isté zmeny nie sú až také výrazné, kaderníci sa začínajúcim hviezdam patrične venovali.

Benom Cristovaom (22) veľa práce nebolo. Iba mu odstránili bočné kotlety a zarovnali strih. Keďže s ním nebolo toľko roboty, celý deň iba znudene vysedával a hral sa s počítačom.

O čosi väčšiu zmenu podstúpil Martin Chodúr (19). Na svoj idol - speváka Toma Jonesa, sa však neponáša. Blonďavé vlasy českému spevákovi prefarbili do tmavšieho odtieňa hnedej a vyčesali ich do akejsi vlny.

Strapatý Jan Bendig (15) očividne zmenám neholduje. V jeho prípade sa len skrátila dĺžka vlasov, účes zostal pôvodný.

Brunetka Monika Bagárová (15) po celý čas pobehovala s uterákom na hlave. Keď ho zložila, zistili sme, že vlasy jej stmavli o odtieň.

Blondínka Markéta Konvičková (15) vie, že byť blond je trendy. A tak ani u tejto finalistky nedošlo k rapídnym zmenám. Nový melír a zostrihané vlasy jej vyčarili úsmev na tvári. 

Unudená metalistka Leona Šenková (16) išla na rad ako posledná. Jej nafarbili vlasy na čierno a pridali do nich pár červených prameňov.

Na zmenu superstaristov po celý čas dohliadal vlasový odborník Braňo Gröhling. Spýtali sme sa ho teda, či so svojim tímom neuvažoval nad výraznejšími zásahmi. „Nešlo o radikálne zmeny.  Prvoradý je v ich prípade spev. Predstavte si napríklad Leonu ako blondínu. No ako by to vyzeralo? Pre nás by to bol možno úžasný výsledok, v jej prípade by išlo o úplnú zmenu osobnosti,“ vysvetlil topkám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu