Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

a VIDEO Dievča za milión Lenártová odhalila zadoček a gaťky, Pocisková nohy!

Petra Lenártová a Nela Pocisková Zobraziť galériu (27)
Petra Lenártová a Nela Pocisková

BRATISLAVA – Pikantná šou! Včera sa v bratislavskom luxusnom hoteli krstil nový alkoholický drink. Pri tejto príležitosti sa konala módna šou, na ktorej sa rozhodne bolo na čo pozerať.

Jednoznačne najvýstrednejšia bola v stredu večer bývalá účastníčka reality šou Dievča za milión Petra Lenártová. Tá vyšla na mólo s pomaľovaným telom. Nie však úplne obnažená, pretože jej prednosti zahaľovali zlaté plavky, čo však pri tzv. bodypaintingu nie je celkom štandardné.

„Nechcela som predvádzať bez vrchného dielu plaviek,“ povedala nám Lenártová, ktorá síce pokreslené prsia neodhalila, no zadoček áno. Môže za to ultra krátka minisukňa vytvorená iba zo zlatej látky. Aj keď si ju neustále naprávala, nepodarilo sa jej tak úplne skryť ženské tvary.

Rolu modelky si vyskúšala aj speváčka Nela Pocisková. Tá sa predviedla v šatách od návrhára Andreja Baraníka, ktoré odhaľovali jej nohy. Odvahu vystúpiť na móle jej možno dodal aj fakt, že v Moskve, kde súťažila s Kamilom Mikulčíkom v Eurovízii, získala ocenenie tretej najkrajšej speváčky súťaže.

Pozrite si fotografie z módnej šou a následnej párty v našej GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na módnej šou.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu