Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Polonahá Miss Intercontinental Manová: Ukázala podprsenku i nohavičky!

Katarína Manová Zobraziť galériu (7)
Katarína Manová

BRATISLAVA – Zarezané tango nohavičky a neladiaca spodná bielizeň! Tak takto sme nedávno videli Miss Intercontinental z roku 2006 Katarínu Manovú (22), ktorá nechtiac odhalila, čo skrýva pod šatami.

Na nedávnej charitatívnej módnej šou modelky predviedli oveľa viac, než chceli. Pri prezliekaní sa totiž zrejme pozabudli a nezatiahli záves na miestnosti, kde si menili šaty. Keďže tam jednoducho žiadne dvere či roleta neboli, viacerí prítomní tak mali možnosť „okukovať“ polonahé dievčatá.

Okrem prvej vicemiss 2007 Romany Škamlovej, ktorá v ten večer poodhalila svoje prsia, sa na rovnakej akcii naskytol fotografom a prítomným divákom výhľad aj na ďalšiu krásku - Miss Intercontinental 2006 Katarínu Manovú. Tá totiž nechtiac ukázala, akú nosí spodnú bielizeň. Zarezané bledoružové tango nohavičky a čiernu podprsenku mohol vidieť nejeden pozvaný hosť. Treba však podotknúť, že na tejto sexi postavičke vynikne snáď všetko. Aj takáto nezladená jednoduchá bielizeň.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu