Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna Surovcová: Z Let’s Dance 3 odišli najsexi nohy!

Ivana Surovcová Zobraziť galériu (13)
Ivana Surovcová

BRATISLAVA – Tanečná súťaž prišla o sexicu! Ivana Surovcová (22) určite patrila k najkrajším ženám v Let’s Dance 3. Navyše, jej krásne nohy boli ocenené medzinárodnou spoločnosťou na výrobu holiacich strojčekov. Na parkete ich však už neukáže.

Smútok! Všetci muži, ktorí sledovali tanečnú šou najmä kvôli krásnym ženám, zvesili hlavu. Zo súťaže totiž vypadla slečna s najkrajšími nohami! Ivane Surovcovej tento titul nepridelili len topky.sk, ale aj istá zahraničná firma.

V minulom roku sa totiž Ivane podarilo získať lukratívnu zákazku. Výrobca holiacich strojčekov si ju vybral do svojej medzinárodnej reklamy. A tým ocenil Ivanine dlhé a tancom krásne vyformované nohy. V nedeľu však už z parketu definitívne odkráčali a páni si budú musieť nájsť náhradný objekt. Šancu majú dlhé nohy Adely Banášovej, či čoraz lepšie vypracované dolné končatiny Ivety Bartošovej



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu