Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

a VIDEO Rakovskej poriadne zaguľatený zadoček: Cica, nežer!

Plnšie tvary Barbory Rakovskej. Zobraziť galériu (37)
Plnšie tvary Barbory Rakovskej.

BRATISLAVA - Zadok á la Jennifer Lopez?! Moderátorka Barbora Rakovská (22) sa nám pekne "vypapkala". Plnšie líčka a najmä poriadne zaguľatený zadok si na stredajšej spoločenskej akcii všimol snáď každý.

Na charitatívnej módnej prehliadke v Bratislave zaujala okrem modelov a modeliek prítomných hostí aj moderátorka večera Barbora Rakovská. A to poriadne! Plavovláska totižto výrazne pribrala.

Jej zadoček sa chvíľami stával stredobodom pozornosti. „Tá má ale ritku. Akosi sa nám zaguľatila,“ šepkali si ľudia na margo Rakovskej zväčšeného pozadia. Blondínka maskovala svoje plnšie tvary voľnejšími modrými šatami. Tie jej však výrazne nesadli a dokonca jej opticky ešte pár kíl pridali.

Mladá moderátorka je však zrejme so svojimi proporciami zmierená. Dokonca si sebakriticky priznáva, že nemá ideálne miery a modelka z nej vraj nebude. „Chýba mi výška a iné predispozície,“ povedala pre topky.sk nedávno na adresu svojej postavy.

Pozrite si fotografie z prehliadky v našej GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Barbora Rakovská na módnej šou predviedla plnšie tvary.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu