Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rochnyak využil Markízu: Zo šou si spravil homosexuálnu zoznamku!

Paviel Rochnyak v akcii. Zobraziť galériu (5)
Paviel Rochnyak v akcii. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Maximálna drzosť! Prostoreký ukrajinský kaderník Paviel Rochnyak (23) poňal účinkovanie v markizáckej šou Aha – dvaja v tom po svojom. Namiesto práce balil chlapa.

Nemá zábrany. Momentálne zrejme najväčší nepriateľ Mária Toráča, Paviel Rochnyak, sa počas nakrúcania svojej relácie poriadne odviazal. V Plaveckom Podhradí si pri vykonávaní súťažnej disciplíny získal jeho sympatie spomedzi všetkých prítomných jeden tridsiatnik. „A vy ste ženatý? Nie? Koľko máte rokov?“ spustil paľbu otázok najznámejší Ukrajinec na Slovensku.

Tridsaťjedenročný pracovník si síce od Rochnyaka držal odstup, no Paviel s vábením pokračoval. „Máte pekný úsmev,“ dvoril ďalej. Dokonca sa podujal, že svoj objekt záujmu osobne nakŕmi. „Ja vám chcem jednu dať,“ núkal lyžičku guľášovej polievky prominentný vlasový stylista.

Novej markizáckej hviezde sa však napriek veľkej snahe uloviť rybu nepodarilo a nepomohlo ani úprimné vyznanie. „Vy ste taký zlatý, mám vás najradšej,“ laškoval Paviel. Zuby mu však klepli na prázdno. V súvislosti s celou záležitosťou sme chceli dať priestor na vyjadrenie aj samotnému Rochnyakovi. Žiaľ, momentálne sa nachádza v Izraeli a na naše telefonáty nereagoval.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu