Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rochnyak a Toráč frajermi nebudú: Aha, už si ani nevedia prísť na meno!

Paviel Rochnyak a Mário Toráč. Zobraziť galériu (18)
Paviel Rochnyak a Mário Toráč.

BRATISLAVA – Medzi Pavielom Rochnyakom (23) a Máriom Toráčom (28) to poriadne škrípe! Nevraživosť je až taká veľká, že má televízia Markíza problémy s nakrúcaním ďalších dielov šou.

Spolu ani za svet! Kontroverzní homosexuáli Paviel Rochnyak a Mário Toráč si zrejme teplé miestečká na televíznom výslní neudržia dlhšie ako dva týždne. Škandalózne správanie začínajúcej šoubiznisovej dvojice vyústilo až do vzájomnej nenávisti. „Sú tam dosť veľké problémy,“ priznala pre topky.sk Gabriela Drobová.

„Oni sa až tak veľmi nemôžu vystáť, že tretiu epizódu možno ani nevyrobíme. A ja mám hlavu v smútku,“ sklamane topkám skonštatovala šéfdramaturgička Markízy. V tejto súvislosti sa Drobová dokonca pohrávala s myšlienkou, že sa dá zo záverečných titulkov novej relácie Aha – dvaja v tom vyškrtnúť. „Tí chlapci si nevedia prísť na meno a mňa táto celá situácia veľmi mrzí,“ povedala s ľútosťou v hlase.

Pravdou je, že výrečný Róm si sympatie ukrajinského kaderníka nezískal. „Mário vôbec sa ku mne nehodí a ja mám názor proste, ja by som okamžite teraz sa s ním proste rozlúčil, lebo to je človek z úplne iného svetu,“ rozhorčoval sa s typickým prízvukom Paviel. Známemu moderátorovi nočných kvízov dokonca počas nakrúcania programu uštedril úder pohárom priamo do tváre. „Z nás kamaráti nebudú, určite,“ opovrhujúco dodal Toráč.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!   



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu