Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Markíza prekračuje hranice: Gayovia Rochnyak a Toráč budú kydať špinu!

Mário Toráč a Pavel Rochnyak Zobraziť galériu (7)
Mário Toráč a Pavel Rochnyak

BRATISLAVA – Bude poriadne husto! Zdá sa, že v Markíze dali pojmu zábava úplne nový rozmer. Najkontroverznejší homosexuáli u nás – Paviel Rochnyak (23) a Mário Toráč (27) dostali vlastnú reality šou. A televízia ju chce dokonca vysielať v hlavnom vysielacom čase.

Moderátor audiotextových hier Mário Toráč a prominentný vlasový stylista Paviel Rochnyak okúsia pravé televízne výslnie. Čoskoro sa objavia na obrazovke Markízy v novej relácii Aha – dvaja v tom. Programová novinka by mala byť podobná americkej šou Simply Life, v ktorej mohli diváci okrem iného vidieť, ako Paris Hilton s Nicole Ritchie umývajú záchody, či kydajú hnoj.

Ukrajinskému kaderníkovi sa o jeho novej práci nechcelo príliš hovoriť. „Ja o tom nebudem vyjadrovať,“ povedal pre topky.sk svojským prejavom Paviel. „Každý týždeň budú mať diváci možnosť sledovať extravagantnú dvojicu: Paviela Rochnyaka a Mária Toráča, ako sa na celý deň ocitnú v koži  obyčajných ľudí a divákom sa predstavia v rôznych zamestnaniach,“ povedala topkám hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská.

Ako ďalej prezradila, nikdy nebudú dopredu vedieť, čo ich čaká. Isté je iba to, že o piatej ráno ich zobudí budík a štáb ich odvezie na miesto, kde budú do večera tvrdo pracovať. Až tu sa dozvedia, či budú zaháňať kravy, čistiť ulice, kopať hroby, fárať do bane alebo dokonca vyvážať žumpy. Nový formát sa bude vysielať každý pondelok o štvrť na deväť večer už od 24.novembra.

Prekvapujúce je, že Rochnyak sa týmto otočil TV JOJ chrbtom. Napriek tomu, že Pavielovi okrem uvádzania predpovede počasia núkala aj inú reláciu, on prácu u jojkárov odmietol. „Určite by som Počasie nemoderoval, nesnívam o kariére moderátora,“ prezradil o svojej ambícii do budúcna. Paradoxne však bude zabávať divákov u konkurencie.

Presvedčte sa sami, že sa máme na čo tešiť. Viac videí si môžete pozrieť na free.sk.


This text will be replaced


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu