Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Paviel, robia si z teba srandu!

Scenárista Nikita Slovák a jeho „obeť“ Paviel Rochnyak. Zobraziť galériu (16)
Scenárista Nikita Slovák a jeho „obeť“ Paviel Rochnyak. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Hip-hop sa nemazná s nikým. V Príbehu ulice sme si všimli narážky na Paviela Rochnyaka (22). Nič mu nedaroval ani scenárista a režisér Nikita Slovák (44).

Nikitovi Slovákovi sa na hip-hope páči najmä jeho úprimnosť. Do príbehu ulice neváhal zakomponovať ani narážky na niektoré celebrity. Tie najzjavnejšie smerovali na kaderníka ukrajinského pôvodu Paviela Rochnyaka. „Vráť sa, keď jej budeš vedieť niečo kúpiť, napríklad účes od toho buzerantského kaderníka luxusného,“ kričí Marek Ťapák ako otec na „nevhodného“ nápadníka svojej dcéry.

 To, že ide o Paviela, naznačujú aj iné postavy, ktoré sa rozprávajú o „teplom kaderníkovi, čo robí vlasy Ivane“. Paviel je totiž dvorným kaderníkom Ivany Christovej. Samozrejme, na premiére muzikálu sme sa scenáristu Nikitu Slováka spýtali, prečo takto zakomponoval Paviela do deja.

„Pre mňa sú to figúrky. Naše celebrity – to je, akoby bol zrazu slávny murár alebo záhradník,“ nekládol si Slovák servítky pred ústa. Ako však vraví, nikomu nezávidí, len sa na nich baví. „Keď sa dá prekefovať a prefénovať k sláve, tak mu gratulujem,“ povedal nakoniec na Pavielovu adresu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu