Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexica Eva Mendes má prsia len na špeciálne príležitosti

Zobraziť galériu (8)

LOS ANGELES - Kým ostatné hviezdy sa predbiehajú v odhaľovaní čo najodvážnejších výstrihov, politika Evy Mendes sa drží hesla "Menej je viac". Čo je na jej prsiach také výnimočné?

34-ročná herečka priznáva, že svoj bohato obdarený hrudník rada ukrýva pod vrstvou oblečenia. Podľa jej slov neverí na prehnané odkrývanie ženských súčastí a dokonca sa štíti i hlboko strihaných zvrškov: "Nenosím krátke oblečenie kvôli čiarke uprostred pŕs, ktorú odhaľujú. Občas svoje vnady ukážem, ale nevystavujem ich na obdiv príliš často. Sú len na špeciálne príležitosti!"

Eva sa okrem svojej zdržanlivosti pri predvádzaní dekoltu pochválila i obrovskou láskou k topánkam. Napriek tomu, že herecká hviezda vlastní najrôznejšie druhy obuvi, každý jeden pár musí spĺňať základné kritérium. Výška podpätku nesmie v žiadnom prípade presahovať 12 centimetrov, pretože inak by sa chôdza pre Evu stala viac ako obtiažnou. Herečka s nadšením prezradila aj to, aké topánky jej nôžky nosia najradšej: "Obzvlášť milujem tie s obrovským ihličkovým podpätkom, hoci vždy, keď v nich kráčam, je to hotový cirkusantský kúsok."

Evu si budeme môcť najbližšie vychutnať v akčnej dráme s názvom The Spirit, v ktorej si zahrá po boku Scarlett Johansson a Samuela L. Jacksona.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o reklama ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu