Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nezabudnuteľný hudobný večer: Rihanna dráždila v sado-maso outfite

Zobraziť galériu (16)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nedeľňajšia noc patrila megahviezdam hudobného neba, ktoré sa stretli pri príležitosti udeľovania prestížnych cien American Music Awards. Vďaka odvážnym speváčkam exkluzívna šou miestami pripomínala scény vystrihnuté z erotického filmu!

Rozhodne skvelým zážitkom sa stalo vystúpenie čokoládovej krásky Rihanny, ktorá si z večera odniesla cenu najobľúbenejšej interpretky v kategórii soul a rythm & blues. Na pódiu sa počas spievania skladby Rehab predviedla v koženom korzete s početnými reťazami a ostňami, čím pravdepodobne predčila i tie najtajnejšie mužské predstavy.

Zahanbiť sa nenechala ani sexica Nicole Scherzinger, ktorá so svojimi blonďavými kolegyňami z formácie Pussycat Dolls vsadila na osvedčený latex. Spevácke trio v lesklom čiernom kostýme takisto zožalo obrovský aplauz.

Nezabudnuteľný hudobný večer: Rihanna
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)
Neprehliadnuteľnou bola i divoška Christina Aguilera, ktorá sa na javisku divákom ukázala v priliehavom body so vsadenou podprsenkou. Musíme uznať, že v kombinácii s vysokými čižmami a sieťkovanými pančuchami vyzerala čertovsky dobre.

Sexy nohy vo vynikajúcej choreografii predviedla krásavica Beyoncé s novým hitom Single Ladies. Na pódiu ju tentoraz nesprevádzali chlapi v lodičkách na čele s Justinom Timberlakom, ale dvojica príťažlivých tanečníc.

Naopak, ako veľmi elegantné dámy vystúpili Mariah Carey či božská Alicia Keys. Druhá zo spomínaných speváčok so svojou nahrávkou As I am získala ocenenie za najlepší album, a to hneď v dvoch kategóriách.

Najväčší triumf pri odovzdávaní cien sa jednoznačne podaril Rihanninmu frajerovi Chrisovi Brownovi. Ako 19-ročný si odniesol nielen titul najlepší spevák v kategóriách pop a rock, soul a rythm & blues, ale vyhlásili ho i za najlepšieho speváka roka.

 

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o reklama ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  






American Music Awards 2008 - Rihanna


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu