Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Katie Price svoju sexy bielizeň propaguje s rukou v rozkroku

Katie Price Zobraziť galériu (10)
Katie Price (Zdroj: Bleskovky.sk)

ESSEX - Napriek trom deťom a pribúdajúcim rokom vyzerá táto britská modelka stále neuveriteľne. Preto aj v prípade uvedenia novej línie luxusnej bielizne stavila na osvedčenú metódu - najlepšou reklamou sú jej bohaté vnady, tvarovaný zadok a dráždivé pózy!

Spomínaná línia exkluzívnych kúskov spodného šatstva s názvom Asda sa v Británií špecializuje predovšetkým na ženy s kyprím poprsím. Katie preto veľmi dobre vie, že efekt nadvihnutia a opory pŕs s vyčarením ukážkového dekoltu najlepšie predvedie práve na svojej objemnej hrudi.

Príťažlivá tmavovláska si záujem novinárov a blesky fotoaparátov užívala v červenej podprsenke a miniatúrnych tanga-nohavičkách. K vychudnutým modelkám zaujala výrazne odmietavý postoj a prezradila, že inšpiráciou sú jej priateľky a rodina.

Jordan takisto neobišla ani tému dôležitosti správneho výberu spodnej bielizne: "Súpravičky sú sexy a ženské, milujem tie farby! Som šokovaná, že tak veľa žien nosí nevhodnú veľkosť podprsenky - je veľmi dôležité odmerať sa a nájsť podprsenku, ktorá dokonale sadne!"

Katie nepochybne patrí medzi úspešné podnikateľky a vysoko nadpriemerne zarábajúce ženy. Okrem bielizne sa jej na trhu podarilo presadiť parfum, knihy či dokonca jazdecké oblečenie. Veríme, že už čoskoro nás opäť prekvapí príjemnou novinkou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  






Jordan pri predvádzní bielizne


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu