Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mrazivé TAJOMSTVO Katky z Bez servítky: Ťažká autonehoda aj rakovina... Vzala jej 18 cm ruky!

Katarína Kadlecová sa aktuálne objavuje v relácii Bez servítky. Zobraziť galériu (4)
Katarína Kadlecová sa aktuálne objavuje v relácii Bez servítky. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Módna stylistka Katarína Kadlecová (36) je na sociálnych sieťach známou osobnosťou, do povedomia širšej verejnosti sa však aktuálne dostala vďaka účinkovaniu v jojkárskej Bez servítky. Hneď po prvých odvysielaných častiach si už na seba stihla prečítať aj poriadne hanlivé komentáre. No výzor, ktorý sa niekomu môže zdať nepríťažlivý, je to posledné, čo tmavovlásku trápi. V uplynulých rokoch si totiž prešla naozaj náročným obdobím - prežila vážnu autonehodu, vďaka ktorej jej lekári objavili kostný nádor!

Katarína Kadlecová je módnou stylistkou, ktorá pomáha ženám s reorganizáciou šatníka, aktuálne ju však verejnosť vníma ako súťažiacu z jojkárskej šou Bez servítky. A už si na svoju adresu stihla prečítať aj poriadne urážlivé komentáre. Diváci riešili jej výzor aj to, či je vylepšená plastikami a či nie. No estetické zákroky sú zrejme to posledné, na čo tmavovláska v posledných rokoch pomyslela. 

Ako totiž prezradila pre týždenník Šarm, pred 7 rokmi prežila vážnu autonehodu. A hneď potom sa jej život zmenil od základov. „V roku 2016 som mala autonehodu, pri ktorej sa mi zlomili stavce na chrbtici. Dlhý čas som ležala v nemocnici, lebo som nemohla chodiť. Stavce boli opuchnuté a tlačili na miechu. Samovoľne ma začala bolieť lopatka, z čoho prišli na to, že mám kostný nádor,“ šokuje Katka.

Mrazivé TAJOMSTVO Katky z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Joj)

Keďže pri tomto type rakoviny sa chemoterapie nerobia, stylistka podstupovala len rehabilitácie, tie však boli nefunkčné, a tak musela podstúpiť operáciu. „Odstránili mi 18 centimetrov kosti a nahradili mi ich kostným cementom. Teraz tam nemám kosť, ale náhradky,“ vysvetľuje Katarína. Odvtedy bola na operácii každý rok nasledujúce 3 roky. Nastali totiž komplikácie.

„Kosť sa chcela prirodzene obnoviť, ale nemala sa kde, pretože je to tam akoby zabetónované. Na kostnom cemente sa vytvorila vrstva kosti, ktorú mi následne museli odrezať, lebot o tam nemalo kde byť,“ prezradila prvý problém a potom prišie ďalší: „Potom mi zas vytiekol kostný cement do ramena a museli mi ešte operovať rameno.“

Mrazivé TAJOMSTVO Katky z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Zdá sa, že ruka je už, našťastie v poriadku a ďašie komplikácie nevznikli. Stylistka však musí aj naďalej chodiť každého polroka na kontrolu, kde jej sledujú, či sa jej neodvápňujú kosti. „Mám lieky na bolesť, ale tie neužívam, lebo mi je z nich zle. Ešte mám lieky na nervy, na brnenie, respektíve aby mi nervy správne fungovali. Jazva totiž vedie pozdĺž cleej ramennej kosti, takže boli poškodené aj nervy,“ dodala. 

Svoje kuchárske umenie predvedie Katka v relácii Bez servítky už dnes večer na Jojke. 

Mrazivé TAJOMSTVO Katky z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Bez servítkyKatarína Kadlecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu