Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

BITKA v dome Dary Rolins: ZÁSAH POLÍCIE a rýchly prevoz do nemocnice!

V dome Dary Rolins prišlo k bitke. Zobraziť galériu (3)
V dome Dary Rolins prišlo k bitke. (Zdroj: Instagram D.R.)

PRAHA - U Dary Rolins (49) bolo v týchto dňoch poriadne rušno. V jej luxusnom rodinnom dome v Prahe došlo k bitke dvoch mužov, z ktorých jeden mal byť jej priateľ Pavel Nedvěd (50). Musela zasahovať polícia a jedného z nich dokonca museli previezť do nemocnice!

„Môžeme potvrdiť vzájomné napadnutie dvoch mužov v utorok pred dvadsiatoudruhou hodinou. Čo sa presne stalo, bude polícia preverovať,“ povedala hovorkyňa Polície ČR Michaela Richterová. Podľa informácií českého Blesku bol jedným z aktérov aj slávny futbalista Pavel Nedvěd. O ňom sa roky vie, že dokáže byť prchký. 

Galéria: Dara Rolins kedysi a dnes

„Čas výjazdu 22:05. V Tuchoměřiciach sme ošetrili muža (ročník 1992) s povrchovým poranením hlavy a pomliaždeným ramenom. Po ošetrení bol prevezený do motolskej nemocnice,“ informovala hovorkyňa. Keďže Pavel je ročník 1972, je zrejmé, že v nemocnici skončil po presnej rane práve druhý z aktérov. 

Čo presne sa u Dary v dome stalo, nie je nateraz známe. No je možné, že išlo o nepozvaného hosťa, ktorý chcel u slovenskej popovej divy kradnúť. A ona mala obrovské šťastie, že mala doma aj Pavla. Ten napokon so zlodejmi v dome už svoje skúsenosti má. V roku 2011 mu vykradli vilu, z ktorej si odniesli cennosti v hodnote viac ako milión eur.

Jednym z aktérov bitky mal byť aj futbalista Pavel Nedvěd.
Zobraziť galériu (3)
Jednym z aktérov bitky mal byť aj futbalista Pavel Nedvěd.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara RolinsPavel Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu