Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bizarný OUTFIT známeho speváka: Na basketbal sa dotrepal v... To si ukradol synovi?

Drake počas nočného zápasu Zobraziť galériu (6)
Drake počas nočného zápasu (Zdroj: SITA)

TORONTO - Opäť ukázal, že jeho módny vkus je naozaj originálny. Kanadský rapper Drake (36) sa vybral na zápas basketbalovej NBA v naozaj netradičnom kabáte. Ten bol zdobený dvoma plyšovými medvedíkmi. Povedzte úprimne, videli ste už niečo také?

Kanadský spevák Drake patrí v súčasnosti medzi najobľúbenejších interpretov. Na svojom konte má piesne ako sú napríklad God's Plan, Hotline Bling či Laugh Now Cry Later, ktoré majú na YouTube milióny vzhliadnutí.

Populárnym je aj na sociálnych sieťach. Len na svojom profile na Instagrame má viac ako 125 miliónov sledujúcich. Tých okrem hudby zaujíma aj jeho štýl obliekania, ktorým je celkom známy.

Že má Drake rád výstrelky, potvrdil aj počas nočného zápasu jeho obľúbeného klubu Toronta Raptors. Na štadióne Air Canada Center, kde tento tím hráva svoje domáce zápasy, sa totiž objavil v jedinečnom kabáte ozdobenom dvoma plyšovými medvedíkmi. 

Fanúšikovia Toronta síce po zápase zostali sklamaní, keďže ich tím prehral. Úsmev na tvári však mali možno aspoň niektorí módni nadšenci, ktorým Drake predviedol ďalší zo svojich outfitových úletov. Čo myslíte, požičal si tých medvedíkov od svojho 5-ročneho synčeka Adonisa, ktoreho má so svojou bývalou partnerkou Sophie Brussaux?

Drake počas nočného zápasu
Zobraziť galériu (6)
Drake počas nočného zápasu  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Drake
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu