Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

KRÁSNE PREKVAPENIE! 48-ročná herečka je prvýkrát TEHOTNÁ... Čaká rovno DVOJIČKY!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Hotový zázrak! Aj takto komentovala herečka Hilary Swank (48) krásne novinky, ktoré sa momentálne dejú v jej živote. Umelkyňa totiž bola hosťom v šou Good Morning America, kde v priamom prenose priznala, že je tehotná a že pod srdcom nosí hneď dve dieťatka.

„Je to niečo, po čom som už dlho túžila. Budem mamou. A to nielen jedného, ale hneď dvoch bábätiek. Nemôžem tomu uveriť,” uviedla slávna herečka, ktorá spoločne s manželom Pihilipom túto krásnu správu doteraz tajili. „Cítim sa skvele,” dodala.  

Hilary tiež povedala, že ich správa o tom, že čakajú dvojičky až tak neprekvapila. Vyskytujú sa totiž v oboch ich rodinách. „Tešíme sa na ďalšiu etapu nášho života. Je to požehnaním. A je to úplný zázrak,” prezradila s úsmevom na tvári.  

Zaujímavé je, že Hilary je už v druhom trimestri a stále pracuje na pripravovanom seriáli Alaska Daily. O jej tehotenstve ale doposiaľ nik nevedel. Teraz už ale musela s pravdou von. „Prestalo mi sedieť oblečenie. Jedného dňa som si musela roztrhnúť džínsy a obliekla som si napríklad sako, ktoré nebolo v pláne,” povedala so smiechom.  

FOTO: Hilary Swank sa radostnou správou pochválila aj na sociálnej sieti Instagram. 

Hilary Swank a Philip Schneider sa dali dokopy v roku 2016. Dva roky nato sa zosobášili.

Hilary Swank a Ruben Torres
Zobraziť galériu (7)
Hilary Swank a Ruben Torres  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu