Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hollywoodska herečka sa pri mladej kolegyni nestratila: Aha na ňu, aká cica!

Hilary Swank a Clara Rugaard-Larsen Zobraziť galériu (6)
Hilary Swank a Clara Rugaard-Larsen (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - O polovicu mladšia, ale rovnako šarmantná! Vo štvrtok večer sa konala slávnostná premiéra filmu I Am Mother, v ktorom stvárnili ústredné postavy herečky Hilary Swank (44) a Clara Rugaard-Larsen (21). Ako už býva zvykom, obe sa patrične vyparádili. Mladšia z nich stavila na minišaty, tá druhá pútala pozornosť skôr vrchnou časťou tela.

Hilary Swank je známa tým, že preferuje zdravý životný štýl. Samozrejmosťou je pre ňu i pravidelný pohyb. Dôkazom sú viaceré príspevky zo sociálnej siete, ktoré vznikli práve vo fitku alebo pri cvičení. Aj vďaka tomu si 44-ročná herečka môže smelo na seba obliecť odvážnejšie kreácie. 

Celkom zaujímavé šaty predviedla Hilary aj na tohto týždňovej premiére filmu I Am Mother. Brunetka stavila na čiernu farbu, avšak vďaka rafinovane strihanému vršku nevyzerala vôbec fádne. Svoj podiel na tom, že Swank bola šmrncovná, mal i kožený materiál.

Brunetka sa teda vyobliekala tak, že sa pri 21-ročnej kolegyni Clare Rugaard-Larsen nestratila. Mimochodom, o spomínanej mladej kráske určite nepočujete poslednýkrát.

Clara Rugaard-Larsen a Hilary Swank vyzerali na premiére skvele.
Zobraziť galériu (6)
Clara Rugaard-Larsen a Hilary Swank vyzerali na premiére skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Hilary Swank
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu