Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna herečka (49) KONEČNE prezradila mená dvojičiek: 10 mesiacov od pôrodu!

Hilary Swank
Hilary Swank (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pochválila sa svojimi najväčšími láskami! Herečka Hilary Swank (49) si už od apríla minulého roka užíva tú najkrajšiu úlohu. Vtedy sa totiž stala prvýkrát mamičkou a priviedla na svet dvojičky. Svetu však mená svojich ratolestí neprezradila. Až doteraz...

Galéria: Hilary Swank

Sviatok všetkých zamilovaných - Valentin spôsobil, že na sociálnych sieťach sa to priam hemžilo krásnymi vyznaniami a romantickými fotkami. S followermi a fanúšikmi sa o svoje súkromie podelila aj slávna herečka Hilary Swank. 

Nezverejnila však záber so svojím parterom, ale dala tam fotku svojich lások - dcérky a syna. Zároveň na prekvapenie mnohých konečne prezradila aj ich mená. Chlapček sa volá Ohm, dievčatko Aya. 

„Koho deti si tiež mylia, že je piesok jedlý?” napísala okrem iného k vydarenej momentke umelkyňa. Pod príspevkom sa rozpútala celkom búrlivá debata. Niektorým jedicom sa tieto mená páčia, iným nie. 

Hilary Swank sa okrem vydarenej hereckej kariéry môže pochváliť aj súkromím. V lete 2018 sa vydala za biznismana Philipa Schneidera, o ktorom bežne hovorila ako o mužovi svojho života. Minulý rok v apríli sa prvýkrát stala mamičkou a dvojičky im robia veľkú radosť.    

Viac o téme: Hilary Swank
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu