Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známu herečku (†65) zabil muž na skútri: KONEČNE sa priznal a... Takýto ho čaká trest!

Lisa Banes Zobraziť galériu (4)
Lisa Banes (Zdroj: CBS Paramount Network Television)

NEW YORK - Od smrti americkej herečky Lisy Banes (†65) ubehol už viac ako rok. Súdny proces s mužom, ktorý ju zrazil na svojom skútri a následne ju nechal ležať na mieste nehody, sa blíži k záveru. Brian Boyd (27) sa totiž konečne priznal k zabitiu, z ktorého je obvinený.

Lisa Banes sa preslávila vo viacerých počinoch, ako sú napríklad film Gone Girl alebo seriály Nashville, Zúfalé manželky, Madam Secretary alebo NCIS. Američanka však bola minulý rok účastníčkou nehody, pri ktorej do nej narazil muž na skútri.

Ten podľa svedkov prešiel na červenú a herečku zrazil. Po tom, čo spravil pár krokov k vážne zranenej Banes a uvidel, ako krváca, tak z miesta činu ušiel. Nehoda sa stala 4. júna a o 10 dní umelkyňa svojím zraneniam podľahla.

Lisa Banes a Ben Affleck vo filme Gone Girl.
Zobraziť galériu (4)
Lisa Banes a Ben Affleck vo filme Gone Girl.  (Zdroj: 20th Century Fox Film Corporation / Merrick Morton)

Brian Boyd, ktorý riadil skúter, unikal polícii niekoľko týždňov. Keď ho konečne zatkli, tvrdil, že skutok nespáchal. Po viac ako roku však konečne priznal, že Banes skutočne zrazil a uznal svoju vinu. Podľa Daily Mail by mala byť dĺžka jeho trestu 1 až 3 roky.

„Bryan Boyd jazdil nebezpečne a vôbec pritom nedával pozor na chodcov. Pri jeho vyčíňaní smrteľne zranil jednu osobu. Následne z miesta činu ušiel, aby sa vyhol spravodlivosti. Lisu Banes si budú ľudia navždy pamätať pre jej príspevok pre mesto New York, ktorý priniesla prostredníctvom jej rolí na Brodwayi. Jej priateľom, rodine a všetkým, ktorí ju milovali, patrí moja úprimná sústrasť," povedal na súde právnik newyorkskej časti Manhattan Alvin Bragg.

Viac o téme: Lisa Banes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu