Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragická SMRŤ hviezdy (†65) Zúfalých manželiek: Zrazil ju elektrický skúter... Vinník ušiel!

Lisa Banes zomrela po tragickej nehode. Zobraziť galériu (4)
Lisa Banes zomrela po tragickej nehode. (Zdroj: CBS Paramount Network Television)

NEW YORK - Umeleckým svetom otriasla tragická smrť! Pri nehode zomrela uznávaná herečka Lisa Banes (†65), ktorú verejnosť môže poznať napríklad z filmu Stratené dievča či z úspešného seriálu Zúfalé manželky. Zrazil ju elektrický skúter, vinník z miesta nehody ušiel!

Tragická nehoda sa stala ešte 4. júna v newyorskej štvrti Upper East Side. Herečka mala práve namierené do neďalekej reštaurácie, kde sa mala stretnúť so svojou manželkou Kathryn Kranhold. Keď však prechádzala cez cestu, zrazil ju skúter, ktorý podľa svedkov prešiel na červenú. Ako polícia dodala,  vinník z miesta nehody ušiel. 

Herečka skončila s vážnym poranením mozgu v nemocnici Mount Sinai. Tam v pondelok 14. júna ťažkým následkom nehody podľahla. „Jej tragická a zbytočná smrť nás zarmútila. Bola ženou s veľkým duchom, dobrostrdečná a oddaná svojej práci, či už na scéne alebo pred kamerou, ale ešte viac svojej žene, rodine a priateľom,“ uviedol jej hovorca. 

Lisa Banes sa okrem už spomínaných počinov objavila aj v seriáloch Nashville či Zákon a poriadok alebo vo filme Liek na život. Česť jej pamiatke!

Lisa Banes vo filme Stratené dievča (Gone Girl).
Zobraziť galériu (4)
Lisa Banes vo filme Stratené dievča (Gone Girl).  (Zdroj: 20th Century Fox Film Corporation / Merrick Morton)

Viac o téme: Lisa Banes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu