Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

6. kolo Let´s Dance: Adela celý večer trpela, PRACHOVKA na hlave a... Prekvapivý VYHADZOV!

Adela Vinczeová a Jorge González Zobraziť galériu (15)
Adela Vinczeová a Jorge González (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - So šou sa museli rozlúčiť! Skupinka súťažiacich párov v markizáckom projekte Let´s Dance sa každým týždňom zmenšuje. 6 kolo, ktoré sa nieslo v karnevalovom duchu, bolo osudným pre dvojicu Diana Mórová a Marek Bureš.

V nedeľu večer to na obrazovkách Markízy žilo veľkolepým karnevalom. V takomto duchu sa totiž nieslo šieste kolo súťaže, počas ktorého páry zatancovali jednotlivo sambu a v závere spoločne maratón bachaty. 

Program odštartoval spoločným veľkolepým číslom, počas ktorého akoby prišiel na parket alegorický voz v podobe torty pre oslávenca Jána Ďurovčíka, ktorý mal včera narodeniny. "Čerešničkou" na torte bol jeho porotcovský kolega Jorge González. Ten ostal verný svojej povesti a výstrednosti. Na hlave mal doplnok, ktorý mnohým pripomínal prachovku, či kefu z autoumyvárky. 

6. kolo šou Let ´s Dance odštartovalo spoločné veľkolepé číslo.
Zobraziť galériu (15)
6. kolo šou Let ´s Dance odštartovalo spoločné veľkolepé číslo.  (Zdroj: TV Markíza)

6. kolo Let´s Dance:
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV Markíza)

Pri niektorých tvárach projektu však stylistom ich voľba nevyšla. Moderátori Viktor Vincze a Martina Zábranská vôbec nepôsobili, akoby moderovali karnevalové kolo. Istú nespokojnosť s výberom róby dala najavo aj porotkyňa Adela Vinczeová. 

6. kolo Let´s Dance:
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV Markíza)

6. kolo Let´s Dance:
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tá mala na sebe krásne šaty, ale s danou tematikou nemali nič spoločné. „Napriek tomu, že jediná mám dnes kostým hovorkyne Angely Merkelovej, mám aj k sambe trošku vzťahu. Samozrejme, vážim si prácu stylistov, ale je to dnes brutálna samba, čo mám,” poznamenala s iróniou v hlase Adela, pre ktorú muselo byť celkom utrpením pozerať sa na všetky tie krásne a farebné kostýmy, ktoré sa na parkete objavovali. V istom momente sa aspoň na chvíľku vylepšila farebnými pierkami. 

6. kolo Let´s Dance:
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ako prvý vystúpil tanečný pár Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír. Niet pochýb, že táto dvojica si počas tréningov užije veľa zábavy. Zuzka v sebe komičku nezaprela ani počas nakrúcania dokrútok. „Posledné týždne zvažujeme s Miškom adopciu tohto človeka,” poznamenala herečka, ktorá mnohých pobavila. Porotu sa jej tiež podarilo očariť výkonom. „Rastieš každým kolom, páči sa mi tvoje tancovanie,” povedal okrem iného Ďurovčík.  

Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír
Zobraziť galériu (15)
Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír  (Zdroj: TV Markíza)

Diana Mórová počas hodnotenia poroty počúvala samé chvály na svoju fantastickú postavu. Ako skvelého človeka ju v dokrútke vychválil aj jej tanečný partner Marek Bureš. „Pri tých mladých cítim, že už nestíham, ale tak snažím sa,” povedala po odtancovaní Didi, ktorá v porotcovskej tabuľke skončila na 4. priečke. Žiaľ, v diváckom hlasovaní jej to na postup nestačilo. 

Diana Mórová a Marek Bureš
Zobraziť galériu (15)
Diana Mórová a Marek Bureš  (Zdroj: TV Markíza)

„Je to fakt veľmi dobrý človek, mám ho veľmi rada,” aj takýmito slovami okomentovala Eliška Lenčešová svojho tanečného partnera Attilu Végha. Hoci sambou porotu až tak veľmi neohúrili, pri spoločnej bachate ich umiestnili na 2. miesto.   

Attila Végh a Eliška Lenčešová
Zobraziť galériu (15)
Attila Végh a Eliška Lenčešová  (Zdroj: TV Markíza)

Kristína Svarinská a Marek Klič si už tradične chvíle na parkete užívali. Ďurovčík bol podľa vlastných slov s ich výkonom celkom spokojný. Adela počas svojho hodnotenia ocenila podporu, ktorú herečka dostáva od svojich priateľov. V hľadisku samozrejme nechýbal jej "zajačik", youtuber Expolited. 

Kristína Svarinská a Marek Klič
Zobraziť galériu (15)
Kristína Svarinská a Marek Klič  (Zdroj: TV Markíza)

Ján Koleník a Vanda Poláková už tradične kraľovali súťažnému rebríčku. Ako Adela priznala, mnohí sa jej pýtajú, či je to v poriadku, že Koleník, ktorý sa v detstve venoval tancu, je súčasťou súťaže. „Je to v pohode. Tento národ si zaslúži vidieť, ako to má vyzerať,” reagovala Vinczeová. 

Ján Koleník a Vanda Poláková
Zobraziť galériu (15)
Ján Koleník a Vanda Poláková  (Zdroj: TV Markíza)

Ako Ján Ďurovčík pri hodnotení Dominiky Cibulkovej a Róberta Pavlíka poznamenal, tenistka je spomedzi všetkých športovcov, ktorí v Let´s Dance kedy účinkovali, doposiaľ najúspešnejšia. „Bola to taká zen-budhistická samba, taká, ktorá nám dáva najavo, že sa nemusíme ponáhľať. Bola to taká tvoja samba,” poznamenala Adela.

Dominika Cibulková a Róbert Pavlík
Zobraziť galériu (15)
Dominika Cibulková a Róbert Pavlík  (Zdroj: TV Markíza)

Adam Bardy a Dominika Rošková si za svoj výkon vyslúžili standing ovation. „Ja milujem tvoj vývoj. Prišiel si ako drevo a teraz... Wau!” reagoval Jorge González. Nadšenie neskrývala ani Tatiana Drexler.

Adam Bardy a Dominika Rošková
Zobraziť galériu (15)
Adam Bardy a Dominika Rošková  (Zdroj: TV Markíza)

Všetky súťažiace páry sa v závere večera predviedli v spoločnom tanci. Porota ich počas tancovania bachaty postupne vyraďovala a na základe toho im k bodom boli pridelené ďalšie.

Všetky páry spoločne tancovali bachatu.
Zobraziť galériu (15)
Všetky páry spoločne tancovali bachatu.  (Zdroj: TV Markíza)

A hoci na základe bodov od poroty sa Diana Mórová a Marek Bureš umiestnili na 4. priečke, hlasy od divákov im na postup nestačili a so šou sa museli rozlúčiť. Diana sa poďakovala nielen všetkým, ktorí im posielali hlasy, ale aj štábu. „Bolo to pre mňa veľmi osviežujúce, ale zároveň vyčerpávajúce,” priznala Didi, ktorá bola vlastne najstaršou účastníčkou tohto ročníka. Jej tanečný partner Marek sa jej tiež poďakoval za to, ako sa o neho a jeho partnerku počas pobytu v Bratislave pekne starala. 

Diana Mórová a Marek Bureš v súťaži už skončili.
Zobraziť galériu (15)
Diana Mórová a Marek Bureš v súťaži už skončili.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let´s Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu