Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

POHREB Mekyho Žbirku (†69): Táto OSUDOVÁ žena tam bude chýbať!

Miro Žbirka Zobraziť galériu (6)
Miro Žbirka (Zdroj: TASR/Andrej Galica)

PRAHA - Smútočného obradu sa nezúčastní! Marika Gombitová (65) bola jednou zo žien, ktoré mali v živote Mekyho Žbirku (†69) významné miesto. V súvislosti s piatkovým pohrebom legendárneho speváka sa vynárala otázka, či sa ho blondínka zúčastní. V uplynulých hodinách dala speváčka všetkým jasnú odpoveď.


VIAC o živote a úmrtí Mekyho Žbirku (†69) nájdete TU!


Na topkách sme vás už informovali, že posledná rozlúčka s československou hudobnou legendou Mirom Žbirkom, sa koná v piatok, 19. novembra o 14:00 vo Veľkej obradnej sieni Krematória Strašnice v Prahe.


VIAC info o pohrebe Mekyho Žbirku (†69) nájdete TU!


Mekyho prídu odprevadiť na večnosť viacerí kolegovia a priatelia. Ako Marika Gombitová na svojom profile na Facebooku prezradila, ona sa smútočného obradu nezúčastní. „Je mi veľmi ľúto, že ťa v piatok s tvojimi najbližšími neodprevadím na poslednej ceste. Ale ty najlepšie vieš, že mi to môj zdravotný stav v tejto ťažkej dobe neumožňuje. Zbohom, drahý Meky, nechávaš ma tu samú blúdiť v slepých uličkách,” napísala pri svojom príspevku obľúbená speváčka. 

FOTO: Marika Gombitová dáva Mekymu zbohom aspoň takto...

Marika Gombitová je neodmysliteľne spätá so začiatkami Mekyho kariéry. Spoločne s Jankom Lehotským v roku 1977 získali Zlatú Bratislavskú lýru za skladbu Úsmev. A za ich pôsobenia v kapele žal Modus obrovské úspechy. Ich duety V slepých uličkách a Nespáľme to krásne v nás sa aj po rokoch tešia veľkej obľube. Spoločne si zahrali v úspešnom muzikáli Neberte nám princeznú. 

Viac o téme: Meky ŽbirkaMiro Žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu