Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bývalú tvár Markízy zložil koronavírus: JEDENÁSŤ DNÍ nedokázal ani jesť!

Totálne ho to zložilo! Zobraziť galériu (5)
Totálne ho to zložilo! (Zdroj: Instagram R.A.)

BRATISLAVA - Mnohí z nás si už koronavírus okúsili na vlastnej koži a takmer každý pozná niekoho, kto si ním už prešiel. Príznaky sa často líšia a covid vie položiť aj tých, ktorí sú v perfektnej zdravotnej kondícii. Svoje o tom vie aj bývalý markizácky farmár Roman Adamka.

Roman síce prekonal koronavírus už dávnejšie, no teraz prezradil, čo všetko si počas neho musel vytrpieť. Aj napriek tomu, že je statný chlap, vedie zdravý životný štýl, konzumuje vyváženú stravu a maká v posilňovni, covid ho úplne odpálil. Dokonca až tak, že 11 dní nebol schopný sa normálne najesť. 

Na Instagrame zverejnil fotku, kde ukázal polročnú premenu svojho tela. V januári ani zďaleka nemal vymakanú postavičku, no ukázalo sa, že za jeho kilá navyše mohol práve koronavírus. Keďže dlhé dni nevedel prijímať bežnú potravu, po tom, čo vyzdravel, si to s jedlom vynahradil. „Dôvodom, ako zanedbane som na začiatku tohto roka vyzeral, bol vianočný covid, čo ma dal dole, a dni bez kúska jedla či akéhokoľvek športu,” napísal k záberu, ktorý porovnáva jeho aktuálnu figúru s tou predošlou. 

Roman najprv kvôli koronavírusu pochudol, potom sa začal prejedať a rapídne pribral.
Zobraziť galériu (5)
Roman najprv kvôli koronavírusu pochudol, potom sa začal prejedať a rapídne pribral.  (Zdroj: Instagram R.A.)

Roman hovorí, že jedenásť dní bol bez poriadnej stravy, a tak sa nasledujúce týždne sústavne prejedal. „Tak, ako som počas covidu nejedol nič a ledva pil, tak som si všetko vynahradil, keď mi začalo chutiť... Ja som bol neustále od rána do večera pri televízii a chcel som svoje slabé telo a váhu nabrať naspäť. Čokoládu som zajedal čipsami, a to nasledovalo každé dve hodiny,” vysvetlil bývalý farmár. 

Roman Adamka
Zobraziť galériu (5)
Roman Adamka  (Zdroj: TV Markíza)

Takýto režim mal za následok to, že naozaj výrazne pribral. Svaly mu ani nebolo vidno a najvýraznejšou časťou jeho tela bolo pretŕčajúce bruško. To je však dnes už len minulosťou, keďže Adamka zamakal a dnes sa opäť pýši parádnou figúrou. „Chcem len ukázať, že všetko ide za pár týždňov, len treba chcieť,” dodal na záver k svojej premene. 

Viac o téme: MarkízaFarmaRoman Adamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu