Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávny Tom Cruise odvrhol svoju dcéru: Aha, aká z nej vyrástla krásavica!

Tom Cruise sa s dcérou Suri už roky nestýka. Zobraziť galériu (9)
Tom Cruise sa s dcérou Suri už roky nestýka. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Hotová modelka! Časy, keď sa dcéra Toma Cruisa (58) a jeho exmanželky Katie Holmes (42) - Suri mračila na paparazzov a vyplazovala na nich jazyk sú dávno preč. Z prominentného dievčatka je dnes 15-ročná slečna, ktorá ohuruje krásou. Pri stretnutí s bulvárnymi fotografmi im dokonca ochotne zapózovala a niet pochýb, že vo svete modelingu by mala šancu na úspech. Čo poviete?

Tom Cruise má za sebou tri nevydarené manželstva. Jeho poslednou ženou bola herečka Katie Holmes, s ktorou ich súd rozviedol v roku 2012. Povrávalo sa, že jedným z dôvodov, prečo ich vzťah stroskotal, bola scientologická cirkev. Hviezda seriálu Dawsonov svet sa obávala, že aj ich dcérka Suri by musela byť súčasťou hnutia a bála sa o ňu.

Suri Cruise kedysi, keď ešte trávila čas so svojím slávnym otcom.
Zobraziť galériu (9)
Suri Cruise kedysi, keď ešte trávila čas so svojím slávnym otcom.  (Zdroj: SITA)

Kate svoju dcérku pred sektov uchránila, avšak jej rozhodnutie viedlo k tomu, že ju jej biologický otec zavrhol. Tom údajne dievčatku platí kráľovské výživné, avšak vôbec sa o ňu nezaujíma. Je dosť pravdepodobné, že už roky sa vôbec nestretli...

Treba však dodať, že Katie zahŕňa svoju princeznú dostatočnou láskou. Dôkazom je napríklad jej nedávne blahoželanie na sociálnej sieti Instagram k 15. narodeninám, ktoré Suri nedávno oslávila. „Všetko najlepšie zlatíčko! Milujem ťa. Nemôžem uveriť, že už máš 15!” pripísala k spoločným fotkám herečka. 

Ako väčšina tínedžerov, i hviezdna Suri rada trávi čas so svojími rovesníkmi. Dôkazom sú zábery, ktoré sa nedávno podarilo spraviť paparazzom v uliciach New Yorku. Brunetka si spolu s kamarátkami zašla na zmrzlinu a dostala od nich kvetiny. Keď zbadala bulvárnych fotografov, na ich prekvapenie im dokonca ochotne zapózovala.

Katie zatiaľ príliš nerozpráva o tom, aké sú plány jej dcéry a či túži byť súčasťou šoubiznisu. Niet ale pochýb, že v úlohe modelky alebo herečky by si ju mnohí vedeli predstaviť. 

Zo Suri Cruise je dnes krásna 15-ročná slečna.
Zobraziť galériu (9)
Zo Suri Cruise je dnes krásna 15-ročná slečna.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tom CruiseKatie HolmesSuri Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu