Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Táto herečka pobláznila Slovákov: Dnes je z nej iná žena a... Fíha! Nečakaná novina

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

TURECKO - Krásne prekvapenie! Meno Bergüzar Korel (38) je dobre známe najmä Slovákom ktorí obľubujú telenovely. Počin Tisíc a jedna noc sa totiž v našej krajine tešil veľkej obľube. Kráska, ktorá v ňom stvárnila legendárnu Šeherezádu, je dvojnásobnou mamičkou a v uplynulých dňoch oznámila fanúšikom prekvapivú novinku.

VIDEO: Keď Onur a Šeherezáda zavítali v roku 2011 na DOD do Markízy, vyvolali hotové šialenstvo. 

Seherezada

Milovali sa nielen pred kamerami! Reč je o dvojici Bergüzar Korel a Halit Ergenç, ktorí v telenovele Tisíc a jedna noc stvárnili Šeherezádu a Onura. Seriál vyvolal v našich končinách značný ošiaľ. Jeho následkom bolo i to, že niektorí rodičia dali svojim deťom meno po ústredných postavách. 

Onur a Šeherezáda počas návštevy Slovenska v roku 2011.
Zobraziť galériu (6)
Onur a Šeherezáda počas návštevy Slovenska v roku 2011.  (Zdroj: Topky.sk)

Bergüzar a Halit spečatili svoju lásku svadbou v roku 2009. Spolu majú 11-ročného syna Aliho, ku ktorému v marci minulého roka pribudol bratček Han.

Ako herečka najnovšie na sociálnej sieti oznámila, ich rodinka sa čoskoro rozrastie. Necelý rok od pôrodu syna totiž nosí pod srdcom svoje tretie dieťatko. Radostnú novinku oznámila v súvislosti s tým, že pôvodne sa po trojročnej pauze mala vrátiť pred televízne kamery. „Skôr, než sme začali nakrúcať, tak som zistila, že som tehotná. Bolo to pre nás veľké prekvapenie,” uviedla seriálová Šeherezáda. Či dvojici ku dvom synom pribudne dcéra, zatiaľ nevedno.

FOTO: Takto momentálne vyzerá seriálová Šeherezáda - Bergüzar Korel.

Viac o téme: Bergüzar KorelŠeherezádaTisíc a jedna noc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu