Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Šeherezády bez šiat: Takto vyzerá jej TELO 4 mesiace po pôrode!

Bergüzar Korel Zobraziť galériu (9)
Bergüzar Korel (Zdroj: Instagram)

CESME - Spokojná a šťastná! Bergüzar Korel (37), ktorá sa do povedomia Slovákov vryla ako Šeherzáda z telenovely Tisíc a jedna noc, sa začiatkom marca stala dvojnásobnou mamičkou. V týchto dňoch si užíva oddych na slniečku a pri tej príležitosti sa s fanúšikmi podelila o fotky v plavkách. A vôbec jej nevadilo, že svetu ukáže i svoje nedostatky.

Dostať sa po pôrode späť do formy nie je pre mnohé ženy vôbec jednoduché. A v súčasnosti to už ani celebritné maminy nehrajú na dokonalosť. Práve naopak. Viaceré z nich neváhajú priznať, že aj ich figúry nie sú po pôrode dokonalé.

Obľúbená turecká herečka Bergüzar Korel priviedla na svet svoje druhé dieťatko v marci. Aktuálne si užíva dovolenku a na instagrame zverejnila fotky v plavkách. Šarmantná brunetka zvolila model, ktorý jej zakrýval brucho. Namiesto retuše a úprav ale sebavedomo priznala celulitídu i menšie faldíky.

Seriálová Šeherezáda si od fanúšikov vyslúžila množstvo pozitívnych komentárov a priaznivých ohlasov. Manželom krásnej Bergüzar Korel je seriálový Onur - Halit Ergenc, s ktorým má 10-ročného synčeka Aliho a jeho 4-mesačného brata Hana.

Bergüzar Korel
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Bergüzar Korel
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Bergüzar Korelová
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Bergüzar Korel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu