Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bolestivý pohľad na hviezdu (44) Tisíc a jednej noci: FOTO Kvôli rakovine prišla o vlasy!

Canan Ergüder si v Tisíc a jednej noci zahrala potvoru Edu. Zobraziť galériu (4)
Canan Ergüder si v Tisíc a jednej noci zahrala potvoru Edu. (Zdroj: Star Tv)

ISTANBUL - Turecká telenovela Tisíc a jedna noc pred 13 rokmi pobláznila celé Slovensko. Jednou z herečiek bola aj Canan Ergüder (44), ktorá v nej stvárnila potvoru Edu. V sukromnom živote je však sympatickou mamičkou 4-ročného synčeka Demira. Ich rodinku však na jar zasiahla krutá správa - herečka bojuje s rakovinou prsníka. Na sociálnych sieťach zverejnila fotku bez vlasov.

Hoci v seriáli Tisíc a jedna noc stvárnila menšiu postavu, v rodnom Turecku je Canan Ergüder veľkou hviezdou. Aktuálne však všetky jej pracovné aktivity museli ísť bokom. Šarmantná plavovláska totiž od jari bojuje so zákernou rakovinou prsníka. 

Vážnej diagnóze však statočne čelí a rozhodne sa jej nemieni podvoliť. Za sebou má už viacero chemoterapií, ktoré sa podpísali aj na jej vzhľade. Kvôli náročnej liečbe jej začali vypadávať vlasy a dnes ich má jemné a kratučké. Aj tento účes však usmievavej žene veľmi pristane. 

Herečka sa v minulosti pýšila hustou hrivou.
Zobraziť galériu (4)
Herečka sa v minulosti pýšila hustou hrivou.  (Zdroj: Star Tv)

Hlavné je, aby sa čo najskôr vyliečila a vlasy časom narastú. Najväčšou oporou v týchto chvíľach sú je manžel Kenan Ece a 4-ročný synček Demir, ktorí ju zahŕňajú láskou. Prajeme veľa síl v boji s chorobou a skoré uzdravenie!

 

Viac o téme: Canan Ergüder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu