Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna herečka (63) odkryla nechutné tajomstvo: Babka ich zamkla v izbe s dedkom a... Začalo sa PEKLO!

Sharon Stone Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ťažilo ju to celé roky! Sharon Stone (63) je verejnosťou vnímaná ako hollywoodska hviezda, ktorá mala vždy šarmu na rozdávanie. Ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho sexepílu. Aktuálne však slávna blondínka púta pozornosť tým, že odkrýva svoju 13. komnatu. A to prostredníctvom memoárov s názvom The Beauty of Living Twice. V nich okrem iného prezradila, že v detstve bola obeťou sexuálneho násilia.

Pre mnohé hviezdy je dnes samozrejmosťou, že napíšu knihu, v ktorej sa so svetom podelia o svoje spomienky, radosti i trápenia. V týchto dňoch vychádza autobiografia herečke Sharon Stone, ktorá musela počas života čeliť rôznym výzvam, sklamaniam, či bolestivým udalostiam. 

Galéria: Sharon Stone

Hviezda filmov Základný inštinkt, Rýchlejší ako smrť, Casino, či seriálu The Practice nabrala odvahu, aby prehovorila o zverstvách, ktoré na nej i jej mladšej sestre Kelly páchal ich vlastný starý otec. Hrozivejšie na tom je to, že s odobrením starej mamy. Ako blondínka pre The New York TImes prezradila, práve ona ich s násilníkom bežne zamkla v izbe, kde ich on potom obťažoval a ubližoval im. 

Herečkin starý otec zomrel, keď mala ona 14 rokov. Otvorene priznáva, že priamo na pohrebe sa chcela presvedčiť, či je ozaj mŕtvy. „Šťuchla som do neho a bolo to pre mňa akýmsi bizarným zadosťučinením. To, že bol konečne mŕtvy, ma zasiahlo ako kopa ľadu. Pozrela som sa vtedy na moju sestru Kelly, ktorá mala 11 rokov, a obe sme vedeli, že je konečne po všetkom," prezradila vo svojej knihe Sharon.

Sharon Stone so svojou milovanou sestrou.
Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone so svojou milovanou sestrou.  (Zdroj: profimedia.sk)

V súvislosti s bolestivým odhalením mala oporu u svojej milovanej sestry. „Spoločne sme to oznámili našej mame. Najskôr bola veľmi pokojná a napísala mi list, v ktorom napísala, aké sú všetky tieto infromácie znepokojujúce a príliš o nich nechcela hovoriť. Potom žila moja sestra istý čas s mamou a zrazu u nej nastal zlom. Keď som končila s písaním knihy, počas troch dní som ju čítala mojej mame. Keď som skončila, zhruba hodinu a pol som si nahrávala všetko, čo mi povedala. A potom som niektoré veci v knihe zmenila. A rozhodla som sa, že ju venujem práve jej,” uviedla úspešná herečka. 

VIDEO: Sharon Stone má vlastnú knihu. A tak veľmi sa z toho teší. 

 

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu