Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Finalistky Miss Slovensko 2008 na seba v utorok strieľali

Finalistky totiž hneď po fitness tréningu a obede putovali do priestorov Aquaparku Tatralandia.
Finalistky totiž hneď po fitness tréningu a obede putovali do priestorov Aquaparku Tatralandia. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Dvanásť najkrajších dievčat tohtoročnej súťaže Miss Slovensko 2008 si v utorok na sústredení opäť raz vyskúšalo, aké je byť stredobodom pozornosti.

Finalistky totiž hneď po fitness tréningu a obede putovali do priestorov Aquaparku Tatralandia, kde fotografom pózovali v plavkách. To vzbudilo značnú pozornosť u návštevníkov rekreačného zariadenia, ktoré sa na „missky“ nevedeli vynadívať. Večerný program následne predstavovala návšteva WESTERN CITY Šikulov Mlýn, mestečka, kde vzduchom letia guľky a pri bare je tradičným nápojom tequila.

Dievčatá tu za hlavu hodili nesmelosť a zúčastnili sa na viacerých vystúpeniach. Najviac zaujal prítomných divákov ich pištoľnícky súboj alebo úsmevná inscenovaná „lovestory“ v spoločnosti Charlieho Chaplina. Počas celého programu sa dvanástka finalistiek tešila pozornosti slovenských, ale i zahraničných návštevníkov, ktorým slečny ochotne pózovali pred objektívmi fotoaparátov či kamier.

Dnes si dievčatá vyskúšajú ďalšie činnosti, pri ktorých organizátori súťaže Miss Slovensko 2008 preveria ich odvahu a intelekt, mnohé z nich sa určite tešia, ale aj obávajú „westernových“ disciplín, ktoré sú naplánované práve na dnešné popoludňajšie hodiny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu