Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEÁ, ktoré pobúria: Skládka pri ceste aj vrak v bratislavskom lese, čo na to polícia?

Čitatelia natočili odpad pri ceste i v lese
Čitatelia natočili odpad pri ceste i v lese (Zdroj: Tip čitateľa)

NITRA/BRATISLAVA - Hrozné, čoho sú ľudia schopní. Pri ceste v Nitrianskom okrese vznikla nemalá skládka. Upozornil nás na ňu jeden z čitateľov. Medzi odpadom sa nájdu pneumatiky, matrac či dokonca aj čelné sklo auta. Polícia už v tomto prípade vedie trestné stíhanie. "Raritu" zachytil aj čitateľ v Bratislave - v petržalskom lesíku natrafil na odstavené auto a odpadky.

Vaše tipy

Video nášho čitateľa zachytáva odpad nahromadený v tesnej blízkosti cesty pri Čechynciach v Nitrianskom okrese. Na záberoch sú viedieť pneumatiky, dosky, rôzne súčiastky áut, tiež plasty.

Skládka pri ceste v Nitrianskom okrese aj vrak v bratislavskom lese (Zdroj: Tip čitateľa)

Zisťovali sme, či polícia už v danom prípade koná. Ukázalo sa, že áno. „Polícia v Nitre vo veci koná. Je vedené trestné stíhanie pre trestný čin neoprávneného nakladania s odpadmi. Viac informácií momentálne k prípadu poskytnúť nemôžme,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Ďalší čitateľ natrafil počas prechádzky v bratislavskej Petržalke na odstavený VW Golf, okolo ktorého sa váľali odpadky. „Tu má niekto zaparkované auto, a vedľa auta, pozrite sa na ten bordel,“ okomentoval autor videa a podotkol, že ide malý lesík, kde vozidlo nemá čo hľadať.

S čitateľovým podnetom sme sa takisto obrátili na políciu. Jej hovorca Michal Szeiff uviedol, že daným autom sa už v minulosti opakovane zaoberalo príslušné obvodné oddelenie Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V. „Nakoľko predmetné vozidlo nie je evidované v pátraní, zo strany Policajného zboru bolo z hľadiska vecnej a miestnej príslušnosti podané oznámenie o tomto vozidle ako o vraku na miestny úrad Mestskej časti Bratislava – Petržalka,“ dodal hovorca bratislavskej polície.

Natočili ste šokujúci moment? Pošlite nám vaše VIDEO

Podarilo sa vám nafilmovať dopravnú nehodu, krásny východ slnka alebo výnimočný športový výkon? Objavili ste počas prechádzky ilegálnu skládku za dedinou? Pošlite nám vaše video. Ak ho máte vo svojom telefóne, tak najjednoduchšou formou je WhatsApp. Číslo účtu, na ktoré môžete posielať vaše videá, je: 0911 152 199.

Ak ste natočili niečo pekné, tak tým potešíte aj ostatných. Ak negatívne, aspoň tým poukážete na nepriaznivé javy vo vašom okolí a možno to pomôže odstrániť tieto problémy.

Viac o téme: CestaOdpadPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu